Službenici Policijske postaje Slavonski Brod jučer su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakinjom koju sumnjiče da je početkom mjeseca siječnja 2017. godine unutar bolnice u Slavonskom Brodu, iskoristivši odsutnost 33-godišnje pacijentice, iz bolesničke sobe otuđila joj mobitel i novčanik u kojem su se nalazili njeni osobni dokumenti i nekoliko stotina kuna. Policijski službenici su pronašli otuđene predmete te su ih vratili oštećenoj.

Protiv 40-godišnje počiniteljice policijski službenici podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog kaznenog djela krađe.

DRAGOVOLJNA PREDAJA ORUŽJA

Jučer,06. ožujka, savjesni građanin iz Rešetara, dragovoljno je pristupio u Policijsku postaju Nova Gradiške te je policijskim službenicima predao pištolj call. 7,65 mm, kojeg je pronašao prilikom čišćenja tavana svoje dvorišne zgrade. Predano oružje na siguran način preuzeo je policijski službenik protueksplozijske zaštite.

Akcija „Manje oružja – manje tragedija“ i dalje je aktualna i građani mogu policiji nakon odluke o dragovoljnoj predaji, predati oružje koje ilegalno posjeduju bez straha od sankcija. Nakon poziva na broj telefona 192, stručno osposobljeni policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu će doći na dogovorenu lokaciju i od građanina preuzeti oružje. Više informacija o spomenutoj akciji, može se dobiti pozivom na besplatan broj telefona 08008892.

Policijski službenik za odnose s javnošćuStjepan Kukura

Komentari
Prethodni članakUčilište “Relković”: Maestralni Siniša Popović u predstavi “Život je čudo”
Sljedeći članakOdržana redovna godišnja Skupština Nogometnog kluba “Budućnost” iz Rešetara