MARKO DEJANOVIĆ

BRAK, DIJETE I POVREMENI SEKS – STAND UP

UTORAK, 23. 4. U 20:00 SATI

DOM KULTURE

CIJENA ULAZNICE: 10, 00 EUR

Popularni bosanski komičar zagrebačke adrese, Marko Dejanović, dolazi u novogradiški Dom kulture s hit stand up predstavom – Brak, dijete i povremeni seks. Utorak, 23. travnja u 20:00 sati.

Riječ je o showu sastavljenom od fora nastalim od kraja 2017. do sada. A bave se uglavnom onim što mu se u to vrijeme događalo. Kao što i ime showa kaže, pričat će o životu u braku, o dobivanju sina i učenju očinstva te naravno o temi kojom ću se sigurno baviti do kraja života, predivnom, prekrasnom, životdavajućem seksu. Pričat će i o nekim težim temama, bit će i nešto crnog humora, trunka religijskog, pokoja opservacije o svijetu i sebi…

Ako ste vidjeli njegov prvi solo show #ProstiFaktori, onda za BD&PS možemo reći da je vjerojatno nešto pristojniji u izričaju, a istovremeno puno više utemeljen na stvarnim događajima. Prosti su bili prvi glasni urlik, novi show je više chill. Uostalom, dođite i vidite…

O komičaru: Marko je rođen 19.8.1982., otac sina i muž žene. Diplomirani novinar, autor dvije knjige kratkih priča i jednog romana. Rođen u Banja Luci, BiH, živio šest godina kao izbjeglica u Frankfurtu, Njemačka. U stand up komediji sklon pripovjedačkom i ispovijednom humoru, također voli šokirati. Smatra humor oružjem protiv straha i ne priznaje tabu teme. Kažu da je asocijalan, što je istina, vrlo loše mingla.

Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: [email protected], na tel. 035/637-799 ili kupiti online na starnicama Eventima.

Komentari
Prethodni članakDroga u paketu; u Gornjim Bogićevcima upravljao pod zabranom te mu privremeno oduzet automobil
Sljedeći članakUdruga NG Plus: Javni poziv za prijam u radni odnos u sklopu projekta “ZAŽELI: SOLIDARNOST POTREBITIMA”