Još jedan prometna nesreća dogodila se jutros oko 8.45 u Vrbovi. Naime, dvoje mladih A.L. i E.S. išli su iz smjera Bilog Briga prema Vrbovi te u trenutku kad su skretali na odredište u Vrbovi u njih se zabio kombi s 40-50 migranata. Vozač kombija bio je rom koji je na prednjim sjedištima vozio ženu i dijete.

Iz neslužbenih izvora doznajemo sljedeće. Dajući lijevi žmigavac za skretanje, par u autu čekao je da auto iz suprotnog smjera prođe kako bi mogli skrenuti, no uočili u retrovizor da kombi iza njih ne staje te da ga je brzina zanijela. U trenutku pokušaja izbjegavanja prometne, kombi se direktno zabio u auto mladog para te ih nastavio gurat jedno 50 m dalje kako bi ih izgurao s ceste i nastavio voziti. Kombi se od udarca zaustavio te nisu mogli nastaviti voziti. U tom trenutku vozač je iskočio iz kombija i krenuo trčati prema smjeru Starog Petrovog Sela, a za njim i 40-50 migranata prema sokacima i njivama u Vrbovi.

Na teren je izašla policija i hitna. Očevid je u tijeku, nakon čega će biti poznato više informacija. Policajci su uspjeli uhvatiti 30-ak migranata dok su ostali u bijegu. Mladi par A.L. i E.S. prošli su s lakšim tjelesnim ozljedama.

Komentari
Prethodni članakPU Brodsko-posavska: Na autocesti A3 kod Starog Petrovog Sela smrtno stradao motociklist
Sljedeći članakPokušali prokrijumčariti strane državljane, no policija ih spriječila