Zadaćama i školi je došao kraj ali je stiglo uzbudljivo City Colosseum ljeto znaj

 

Školi je došao kraj, temperature rastu, praznici počinju i zato proslavimo zajedno početak ljetnih praznika. City Colosseum i Twister igraonica pozivaju sve mališane na besplatni zabavni program povodom kraja školske godine. Zabava se i ovog vikenda nastavlja u City Colosseumu, a očekuje Vas besplatni zabavni program uz uzbudljive natjecateljska druženja i igre. Pozivamo mališane da se pridruže zabavi, igri i smijehu u Twisteričnoj zabavi.

 

Subota, 17.06. od 17h uživamo u zabavnom programu KIDS SUMMER PARTY koji je namijenjen svim mališanima koji se žele upustiti u ljetnu avanturu. Školi je došao kraj zato uključimo ljetnu zabavu:

 

  • ANANAS BOWLING – dođi i pokaži što najbolje znaš, obori što više tropskog voća u uzbudljivom natjecanju i pokaži da si najbolji u igranju bowlinga.

 

  • FUNKY SUMMER BODYPAINTING – uroni u šareni svijet ljetnih boja, a sada možeš oslikati lice i tijelo jer trebamo biti što veseliji i razigraniji u ljetnoj igri.

 

  • PINEAPPLET PHOTO BOOTH – prihvati izazov da na jedan dan postaneš divovski ananas i zabilježi lude ljetne fotke za pamćenje.

 

  • SUMMER TOMBOLA – dođi, zaigraj, okušaj sreću i osvoji slatke poklone i igru u najdražoj Twister igraonici.

 

Vidimo se u subotu 17.06. od 17h do 19h u društvu vesele ljetne ekipe uz koju je zabava uvijek nezaboravna.  Program je besplatan za sve posjetitelje City Colosseuma i odvija se na 1.katu City Colosseuma ispred igraonice Twister. Pozivamo sve naše male i velike posjetitelje da se pridruže i s nama dobro zabave. Vidimo se u City Colosseumu jer to je Vaš centar shoppinga i zabave.

 

 

Web: www.city-colosseum.hr

Facebook: City Colosseum Slavonski Brod

Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCIuj4lvXH5Htj5nY7NPbJJw

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

 

 

city colosseum KIDS SUMMER PARTY 70 x 125 cm 9-11 12-01

 

CITY COLOSSEUM

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE