Sutra u ponoć istječe rok za predaju kandidacijskih lista za prvi krug lokalnih izbora koji će se održati 16. svibnja. Kandidati ozbiljnost svojih namjera moraju potvrditi prikupljenim potpisima, koje su danas predali i predstavnici Hrvatske Demokratske Zajednice na čelu s kandidatom stranke za gradonačelnika Davorinom Slišurićem. 

– Osjećamo olakšanje jer smo riješili jedan dio posla koji je bio terenski i dosta naporan. Dakle, Izborno povjerenstvo odradilo je svoj dio posla, a nama ostaje kampanja. Sve što smo dogovorili i zacrtali u svom programu.

Kao što sam rekao i u svom predstavljanju, vodit ću afirmativnu i konstruktivnu kampanju, u punom smislu riječi. Nastojat ću maksimalno prezentirati naše programe, sve kako bi se ovaj četverogodišnji program ”izgurao”. Moramo biti u sinergiji. Ovaj grad vozi u ”leru” već određeno vrijeme, to moramo promijeniti i pokrenuti – rekao je Slišurić

Uz slogan ”SAD JE BITNO. Za GRAD po mjeri građana”, na kandidacijskoj listi za Gradsko vijeće Grada Nove Gradiške nalaze se Davorin Slišurić, Ljiljana Ptačnik, Marija Mihaljević, Tomislav Bećirević, Ivan Špoljarić, Valentina Petrović, Igor Janaček, Željko Bešlić, Marija Petričević, Danijela Begović, Darko Mussiov, Mario Mandušić, Antun Škvorčević, Jelena Lukšić i Gordan Pribanić.

– Skupili smo više od 600 potpisa. Mogli smo imati i više da smo bili vani i češće, ali 450 je dovoljan broj i mislim da je u redu da ljudima ostavimo vremena i da ih ne uznemirujemo kucanjem na prozore i da dijelimo promotivni materijal – zaključio je

 

 

 

Komentari
Prethodni članak125 novih pozitivnih osoba u Brodsko posavskoj županiji, jedna osoba preminula od COVID-19
Sljedeći članakOdržana akcija darivanja krvi