Jučer je u športskoj dvorani Elektrotehničke i Ekonomske škole održana druga po redu košarkaška utakmica Kadetske lige skupina „B“ za mlađe kadete u kojoj su naši novogradiški košarkaši K.K.„ STRMAC“ koji u ovoj ligi igraju van konkurencije ugostili ekipu Š.K. „BROD“ iz Slavonskog Broda.

Posjetitelji koji su pratili ovaj susret mogli su uživati u utakmici koja je vodstvom za gostujuću ekipu završilo prvo poluvreme .

Odmah početkom treće četvrtine  naši Novogradiški košarkaši zauzeli su drugačiji način igre  koja je ubrzo rezultirala vodstvom za domaću ekipu i veću prevlast u igri u posljednjoj četvrtini koja je u konačnici rezultirala pobijedom za domaću ekipu K.K.“ Strmac „ rezultatom 82 koša nasuprot 73 koša za gostujuću ekipu Š.K.“ BROD“ iz Slavonskog Broda.

I u ovom susretu vrlo dobru i kvalitetnu igru pokazao je kapetan ekipe K.K. „ Strmac“ Krunoslav Ivanišević sa većinom postignutih koševa,  za njim nisu zaostajali njegovi suigrači Luka Karaturović,Begić ,Volarić koji dokazuju upravo ono što svakako krasi ove mlade sportaše da rad,red i diciplina, te dogogodišnje bavljenje ovom iznimno atraktivnim dvoranskim sportom uz dobre trenere u konačnici daju dobre rezultate.

Igračima i treneru D. REMENAR čestitke na još jednoj pobijedi. Prema rasporedu natjecateljske sezone za mlađe kadete skupine „ B“ naši bi košarkaši treće kolo koje bi se trebalo odigrati 12.05.2012. godine trbali gostovati u Županji gdje ih očekuje ekipa K.K. „ ŽUPANJA“.

Autor: Momir Divjak

Komentari
Prethodni članakDVD “Baćindol” dobio novo navalno vozilo
Sljedeći članakU 24 sata 14 kaznenih djela u BPŽ