NK Sloga Nova Gradiška, -“Kao klub pokušavamo iz godine u godinu stvoriti odlične uvjete za svu djecu koja pohađaju Školu nogometa, a možemo reći da se rezultati vide u broju upisane djece po čemu smo među prvima u županiji.

Kvalitetnim radom došli smo do jako dobrih rezultata, pogotovo u kategorijama kadeta i starijih pionira. Kadeti su već drugu sezonu za redom prvaci Međužupanijske nogometne lige Sl. Brod – Požega dok su stariji pioniri ove sezone završili na sjajnom 3. mjesto, ali je potrebno spomenuti da su posebno dopadljive igre prikazivali ovo proljeće (uvjerljivo su prva momčad proljeća).

Budući da su ti dečki pred prelaskom i sljedeću uzrasnu kategoriju, odlučili smo im omogućiti daljnji razvoj te će NK Sloga Nova Gradiška od iduće sezone nastupati u 1. Nogometnoj ligi Središte Istok. Kao i u proteklih 10+ godina, mlađi i stariji pioniri će se također nastaviti natjecati u istoj ligi.

Smatramo da će ta liga dati dovoljan natjecateljski podražaj našim igračima kako bi u konačnici spremni dočekali ono najbitnije – prijelaz u seniorski nogomet.” poručili su iz kluba

Komentari
Prethodni članakU petak u Gradskom parku čeka vas koncert rythm & blues i soul grupe Billie & The Kids
Sljedeći članakPjesma i druženje: KUD „Vrbje” na još jednom gostovanju