Protekli vikend je u organizaciji Extreme kluba Malino-Oriovac održano Prvenstvo Hrvatske u supercrossu i quadcrossu. Na utrci su sudjelovali vozači iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske ali i dalekog Izraela.

-” Odlična atmosfera krenula je od ranog jutra i pratila je kako vozače, tako i gledatelje. Uz to, temperatura je bila užarena. Vrućih 33 stupnja podiglo je prašinu iako je staza konstantno polijevana. Upravo je prašina ta koja je obilježila ovu trku jer vozačima u određenim momentima bilo nemoguće vidjeti oko sebe. Staza je konstantno polijevana, kako bi se olakšalo vožnju, ali ljetna temperatura odradila je svoje. Bez obzira na poteškoće, vozači Extreme kluba Malino imali su odlične rezultate.” – rekla je tajnica kluba Pavelić.

-” Od samog osnutka Kluba odgovorno smo se uhvatili posla i odlučno krenuli na utrke Prvenstva Hrvatske. Posebno nas veseli što ovom mjestu možemo dočarati taj adrenalin i mirise motora jer će se ponovno druženje nastaviti 13.listopada na istom mjestu.” – istaknula je tajnica kluba Katarina Pavelić.

U klasi seniora prvo mjesto osvojio je Mađar Kristof Karai, drugi je Tin Nožinić iz Extreme kluba Malino, treći Marin Galić iz Jaske, dok je u klasi veterana prvo mjesto odnio Damijan Brinovšek iz Slovenije, također član Extreme kluba Malino.

 

Komentari
Prethodni članakZabava na pametan način; “Ljeto u knjižnici”
Sljedeći članakNačelnik Ivan Šmit: Poljoprivreda treba pomoć, ne obećanja!