Ugodno i živo, a ujedno zabavno i primamljujuće – riječi su to koje mogu opisati još jedno izdanje, svima itekako poznatih Rock Staraca.

Prekrasan ambijent ukrašen fantastičnom rasvjetom, uz dodatak bala sijena koje osim što su koristile za ukras, dobro su došle  “sjedačima” koji su uz limenku piva uživali u taktovima koji su stizali s pozornice.

Još jedna godina za redom da su Rock Starci tradicija brojnima i da nikada neće nedostajati posjetitelja.

Malo mjesto u našoj Slavoniji doista je postalo okupljalište svih uzrasta koji su bili počašćeni odličnom glazbom. Lika Kolorado, Kojoti, Queen real tribute i Detroit groove gang pružili su svim posjetiteljima odličnu zabavu i nezaboravnu večer.

Zadovoljno su se punile čaše raznim pićima, okretalo se meso na roštilju, uživalo u neobaveznim razgovorima i upijalo pozitivnu energiju – sve to, popravilo je krvnu sliku.

Oduševljenje i zadovoljstvo nisu krili ni posjetitelji, ni izvođači, ni organizatori, ali ni pokrovitelji manifestacije bezvremenskih rock hitova.

Rock Starci 2022. slavonska rock tradicija koja traje više od dva desetljeća oduševila je i ove godine, a entuzijastični organizatori, čarobna lokacija, odlični izvođači i ono “posebno nešto”, jamstvo su da će ovaj rock festival nastaviti živjeti i dalje.

Foto: RadioNG
Slavonski.hr

Komentari
Prethodni članakLjudi oko nas: Naši trgovci oprostili se s Ivicom
Sljedeći članakDanas u kinu. Stop zemlja