Da se rad i aktivnosti na području zdravstvene skrbi pacijenata u Općoj bolnici Nova Gradiška itekako prepoznaju dokaz su donacije koje im stižu u posljednje vrijeme.

Nakon donacije računala od tvrtke „Ina” u vrijednosti oko 120.000,00 kn, televizijskih prijemnika koje su Odjelu pedijatrije donirali poduzetnici novogradiškog kraja, danas im je uručena još jedna vrijedna donacija.

Ovoga puta tvrtka „Kaufland” donirala je Odjelu za pedijatriju novogradiške bolnice 10.000,00 kuna:

– Ovo nije naša jedina donacija. Ove godine imamo veliko slavlje. Na šest lokacija lokacija slavimo deset i petnaest godina rada. Stoga, smo odlučili donirati deset tisuća kuna po lokaciji Odjelima pedijatrije u bolnicama ili domovima zdravlja.

Zašto djeca? Zato što su nam djeca i njihovo zdravlje izuzetno važni i drago nam je što možemo pridonijeti boljoj zdravstvenoj skrbi djece na mjestima gdje smo donirali – kaže Marija Franić, voditeljica Odjela korporativnih komunikacija u tvrtki „Kaufland”.

– Uz ostale, ova nam je donacija također vrijedna. Tim sredstvima kupit ćemo monitor za nadzor vitalnih funkcija koji će nam omogućiti kvalitetnije zdravstveno liječenje i liječnicima omogućiti monitoring pacijenata koji su hospitalizirani – istaknuo je danas ravnatelj Opće bolnice Nova Gradiška dr. Josip Kolodziej.

– Drago nam je da vas možemo ugostiti u našem novouređenom Odjelu za pedijatriju. Zahvaljujemo vam na donaciji i čestitamo na vrijednoj obljetnici jer je vaša tvrtka već odavno potvrđena kao tvrtka koja je socijalno i društveno osviještena po pitanju donacija.

Drago nam je da ste se nas sjetili. Odjel za pedijatriju jedan je od temeljnih odjela bolničke i zdravstvenih ustanova, i kao takav se mora razvijati što po pitanju kadrova, tako i medicinske opreme. Mi smo odlučili ova novčana sredstva upotrijebiti za kupnju monitora za nadzor vitalnih funkcija, stoga vam još jednom od srca zahvaljujem – dodala je dr. Dubravka Klobučar, voditeljica Odjela za pedijatriju novogradiške bolnice.

 

Komentari
Prethodni članakUčenici Osnovne škole „Antun Mihanović“ Nova Kapela, Batrina posjetom Domu za stare i nemoćne “Sveti Vinko” obilježili Međunarodni dan starijih i nemoćnih osoba
Sljedeći članakObavijest iz tvrtke Odlagalište d.o.o.