Spectre – Bond, James Bond! Novi film o akcijskom super junaku napravljen je za sve ljubitelje akcije, užurbanosti, brzine, adrenalina, romanse i tehnologije.

Film je povratak klasičnom Bondu, finom, uglađenom, inteligentnom i zaista šarmantnom junaku.

Napetost u filmu kreće od samog početka, od vrućeg Meksika, preko Rima, Švicarske, Sjeverne Afrike, pa do Londona, u samo središte MI6-a. Nećemo vam otkriti radnju filma, vrijedi ga pogledati ako ste ljubitelj ovog junaka i akcijskih filmova.

Reći ćemo samo da je film zaokružio je jednu priču, koja se proteže kroz sva 4 filma s Danielom Craigom, jer se otkrilo tko su sve bili zlikovci, Le Chiffre, Dominic Greene, Raoul Silva, te na kraju Franz Oberhauser – Ernst Stavro Blofeld. Spectre je krovna kriminalistička organizacija koja okuplja znanstvenike iz cijelog svijeta koji potajno utječu i mijenjaju svijet.

Suvremeni Bond zadržao je humor, ali je dobio nove igračke. Od prekrasnog Aston Martina koji je kao Batmobil, Omega sat koji je i bomba, do “super krvi” pomoću koje ga genijalac Q može pratiti po cijelom svijetu. I novi M, kojeg utjelovljuje Ralph Fiennes, je čovjek s terena, bivši agent, koji razumije što znači biti špijun.

Spectre je dvadeset i četvrti film kojeg je producirala kuća EON Productions. To je drugi film u serijalu kojega režira Sam Mendes, a Jamesa Bonda tumačiti, po četvrti put Daniel Craig. Čast da glumi zlikovca pripala je Christophu Waltzu. Bondove dijevojke glumile su prekrasne Monica Bellucci i Lea Seydoux. Funkciju direktora MI6-a preuzemo je Ralph Fiennes kao M.

U film je uloženo oko 250 milijuna dolara, a do sad je na kino blagajnama zaradio preko 500 milijuna. Puno je uloženo u statiste, tehnologiju (CGI), te u luksuze poput odijela (kreator Tom Ford), satova i scenografije.

JAMES BOND JE KAO VINO – ŠTO STARIJI, TO JE BOLJI!

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakNovi uspjesi novogradiških kuglača
Sljedeći članak“Vukovar – mjesto posebnog pijeteta” / PROGRAM