Kadetska liga

Tjedne su aktivnosti počele već u srijedu, 19. prosinca, kad je mlada kadetska ekipa gostovala u Slatini kako bi odigrala dva kola kadetske lige protiv ekipa Slatine i Virovitice. Slatina je uvjerljivo pobijeđena sa 5:0, a Virovitica rezultatom 4:1. U subotu, 22. prosica, kadetska je ekipa igrala u Slavonskom Brodu tri kola lige. U prvom meču Stramc je pobijedio ekipu Obrtničke škole Brod. Ekipa OŠB-a je do tog meča bila jedina neporažena u ligi, no našisu ostavrili pobjedu od 4:1. Sljedeći meč igrao se protiv ekipe Graničara iz Slavonskog Broda  kojeg je Strmac pobijedio sa 3:2. U zadnjem su meču gradišćanski stolnotenisači porazili ekipu Pitomače sa 4:1. Pojedinačni učinak u ovih 5 mečeva je sljedeći: Luka Kruljac 10 pobjeda -0 poraza, Hrvoje Pereković 4 pobjede-0 poraza, Šime Zoričić 4 pobjede-4 poraza, Nadan Capan 2 pobjede-2 poraza.

Jesenji dio sezone je završen. Prva je ekipa Obrtničke škole Brod koja ima 8 pobjeda i 1 poraz. Drugo mjesto dijele „Strmac“, Bjelovar i „Lipa“ iz Lipika sa 7 pobjeda i 2 poraza.

Božićni turnir u Lipiku

Na turniru u nedjelju, 23. prosinca, sudjelovalo je 14 članova STK „Strmac“. Uz Gradišćane, na turniru su se natjecali mladi igrači iz: Virovitice, Pitomače, Bjelovara, Lipika i Slavnskog Broda.

U kategoriji klinaca Niko Matić je zauzeo prvo, Marko Krilj drugo, a Luka Galik treće mjesto. Niko je pobjedio u sva 4 meča, dok su Marko i Luka imali po dvije pobjede i dva poraza.

U kategoriji klinceza Ivana Stanić je zauzela 2. mjesto. Poražena je u finalu nakon dramatične borbe u pet setova od igračice iz Slavonskog Broda.

U kategoriji najmlađih kadeta Nadan Capan je zauzeo 3. mjesto, a Marko Kruljac je igrao u finalu utješnog ždrijeba jer je eliminiran od kasnije pobjednika turnira.

U kategoriji najmlađih kadetkninja Klara Bunikić je zauzela treće mjesto. Klara je bila na diobi drugog mjesta, ali je set razlika presudila da je na kraju bila treća. Klari je ovo prvi turnir.

Ana Videc je u kategoriji mlađih kadetkinja je zauzela drugo mjesto.

Kategorija kadeta – Enio Funes je opravdao ulogu favorita i uz samo jedan izgubljeni set izborio prvo mjesto. Luka Kruljac je poražen u polufinalu od domaćeg igrača i zauzeo je treće mjesto. Sven Matić,debitant na turniru, ispao jeu skupini, ali je u utješnom ždrijebu pobijedio oba protivnika i zauzeo prvo mjesto.

STK „Strmac“ je ekipa s najviše osvojenih medalja na Božićnom turniru za što najveću zaslugu ima trener Dražen Stanić koji je u ovoj godini pokrenuo rad s mladim kategorijama.

Komentari
Prethodni članakOve subote manifestacija KAD BEĆARI ŠOROM ZAPIVAJU
Sljedeći članakSutra svi putevi vode u Vrbje: Božićni koncert pripremaju članovi KUD-a „Vrbje”