U subotu 18. prosinca 2021. godine u Gradskom parku Nova Gradiška održana je javna izložba radova korisnika grupnih radionica koje se održavaju u sklopu projekta Centar za razvoj djece i mladih:

– Na izložbi su bili prikazani radovi vrijednih ruku naših malih korisnika, koji su kroz igru i maštu marljivo i strpljivo radili i stvarali svoja mala umjetnička djela u aktivnostima projekta Centa za razvoj djece i mladih.

Provedba projekta počela je 6. travnja 2020.godine i traje do 06. travnja 2022.godine. Projekt se provodi u partnerstvu s: Udrugom za autizam Sunce, Udrugom za rad s mladima “BREZA”, Dječjim vrtićem Radost i “MI” Udrugom roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju.

Ukupna vrijednost projekta je 1.470.411,00 kuna. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.470.411,00 kuna (100% sufinanciranje). Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava je odobren unutar poziva u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.2020., Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici- Faza I – ističu u novogradiškoj Udruzi „Prevencija”.

 

Komentari
Prethodni članakIsplaćeno gotovo 100 milijuna kuna stočarima
Sljedeći članakDo kada bi božićno drvce i jaslice trebali ostati u domovima vjernika?