U prostorijama Općine Rešetari , održana je izborna skupština Općinskog društva „Crvenog križa” Općine Rešetari.

Uz članove društva Skupštini su prisustvovali Načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga i ravnatelj Gradskog društva „Crvenog križa” Nova Gradiška Franjo Pavlović.

U svom izvještaju o radu minule godine, dosadašnji predsjednik društva „Crvenog križa” Općine Rešetari Željko Marinović, istako je niz akcija pomoći korisnicima socijalne pomoći, kao i onima koji su u potrebi za pomoć, do podjele poklon paketa hrane i drugih potrepština, nadasve pomoći obiteljima sa kućanskim aparatima.

Poseban naglasak je dan na pomoći Crvenog križa na posudbi 10 isušivača vlage poslije elementarne nepogode, te pomoći oko vraćanja u prvobitno stanje prije nepogode.

Za novog predsjednika izabran je stari predsjednik Željko Marinović, za zamjenika Branko Vukšić, za zastupnika u Županijski Odbor u Crvenog križa, izabran je Ivan Oršulić, za koordinatora Crvenog križa, u civilnoj zaštiti općine Rešetari izabran je Ivan Sedlaček, kao i sedam članova Odbora Općinskog društva „Crveni križ” Općine Rešetari na mandat od četiri godine.

Izvor/Foto: Općina Rešetari 

Komentari
Prethodni članakUdruga Prevencija pomaže pri zapošljavanju dugotrajno nezaposlenih osoba
Sljedeći članakU Općini Staro Petrovo Selo provode čak dva projekta ”Zaželi – Faza II” i zapošljavaju 30 žena