Ivo Josipović, kandidat za predsjednika Republike Hrvatske, danas je u Hrvatskom društvu likovnih umjetnika službeno predstavio svoj plan i program temeljen na ustavnim promjenama. Građanima Hrvatske je poručio kako trebaju dati povjerenjekandidatu koji ima program u kojem nudi ozbiljna i konkretna rješenja i ima viziju kako bi Hrvatska trebala izgledati 2020. godine.

“Neki kažu da postoje dvije Hrvatske, da smo podijeljeni. Nejedinstveni. No istina je da postoji samo jedna Hrvatska. To je zemlja u kojoj živimo, radimo i skrbimo o obitelji. O nekim stvarima razmišljamo drugačije. Ali vizija Hrvatske nam je zajednička. To je vizija zemlje u kojoj će i naša djeca željeti živjeti, raditi i skrbiti za svoje obitelji. To je Hrvatska kakvu samo zajednički možemo izgraditi. Krenimo od temelja. To je pravi put!”, poručio je okupljenima i cijeloj hrvatskoj javnosti Ivo Josipović.

„Jedini sam kandidat koji nudi ozbiljan program i koji ga može pokazati. Nudim konkretna rješenja. Temelj mog programa su ustavne reforme.“, dodao je Josipović.

„Kao i dosad bit ću predsjednik svih građana svoje zemlje, koji zna političku snagu svoje ustavne pozicije. Zato nudim jasno definirane ustavne reforme s ciljem općeg društvenog i gospodarskog razvoja – vrlo precizno i konkretno izborno obećanje. Istraživanja pokazuju veliku podršku građana mojoj ustavnoj reformi tako da će u temeljima Druge Republike biti ugrađena volja svakog građanina Hrvatske. To je pravi put“, zaključio je Ivo Josipović.

Autor: Radiong.hr

 

 
Komentari
Prethodni članakDjeca i mladi sve aktivniji
Sljedeći članak“Jedan križ za jedan život”