‘Želim okupiti i zbližiti članstvo organizacije i dati ljudima naše županije nadu i vjeru da SDP nije i neće odumrijeti, nego će uz moje osobno zalaganje i zajedničku borbu sa stranačkim kolegama ustrajati u borbi za boljitak našeg čovjeka – radnika’

SLAVONSKI BROD – “Članstvo ne samo Županijske organizacije SDP-a poljuljano je posljednjim, naročito postizbornim, demokratskim i ‘demokratskim’, politikantskim i sličnim potezima vladajućih i onih koje smatramo i koji jesu naši koalicijski partneri.

Kome danas vjerovati?

Samo stranačkim kolegama, ljudima koji su dugogodišnjim radom u i za SDP dokazali svoju dosljednost, iskrenost, hrabrost, koji su sebe dali za ideje socijaldemokracije ne tražeći i ne očekujući ništa za sebe osobno.

Nikako ne treba prepustiti nekome da u ime članova SDP-a govore što je za njih dobro, nego članovi trebaju odrediti cilj, te kako i s kim ga ostvariti.

Moja odanost SDP-u je odanost ideji socijaldemokracije, odanost i iskren odnos prema stanačkim kolegama.

Znam, mogu i hoću napraviti sve za vraćanje SDP-a izvornim idejama socijaldemokracije. Prije svega, zalagat ću se za unutarstranačku jednakost, za različitost mišljenja, a šire i za zakone i pravila koji će poreznom i socijalnom politikom smanjivati nejednakost među građanima, za mogućnost da radnik i seljak dostojno žive od svoga rada, za stvarnu jednakost pred zakonom, te solidarnost sa žrtvama nepravde i nejednakosti.

Spreman sam preuzeti odgovornost za Županijsku organizaciju SDP-a i ovime najavljujem kandidaturu za predsjednika ŽO SDP-a.

Želim okupiti i zbližiti članstvo organizacije i dati ljudima naše županije nadu i vjeru da SDP nije i neće odumrijeti, nego će uz moje osobno zalaganje i zajedničku borbu sa stranačkim kolegama ustrajati u borbi za boljitak našeg čovjeka – radnika” u svojevrsnom komunikeu, za SBplus istaknuo je prvi kandidat za predsjednika brodsko posavskih SDP-ovaca, 49-godišnji stolar Ivan Dorić iz Sikirevaca.

Komentari
Prethodni članakPopis i upisne kvote za upis u srednje škole u našem gradu
Sljedeći članakDo kraja mjeseca asfaltiranje kružnog toka kod župne crkve, intenzivno se uređuje gradski park / photo