Obzirom na činjenicu kako je danas sve teže doći do radnog mjesta, a uz to još i dobro plaćenog, mnogi mladi, pa i oni nešto stariji, odlaze trbuhom za kruhom izvan granica Hrvatske. No, možda za dobro plaćenim radnim mjestom nije nužno ići ‘preko grane’ nego unutar svoje zemlje dokaz su i aktualni oglasi za radna mjesta u zemlji. Neki od poslodavaca nude plaću od osam i pol tisuća kuna mjesečno, a neki tri dodatne plaće u godini.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna Poslovni dnevnik donosi aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

PEPCO zapošljava Specijalista za ljudske resurse (m/ž). Tvrtka nudi siguran posao i stimulativna primanja, priliku za razvoj i napredovanje, rad u međunarodnom ozračju, i sl. Posao se sastoji pripremanja ugovora o radu i ostalih radnopravnih dokumenata, kontrola evidencije radnog vremena, i dr. Ako imate dvogodišnje iskustvo na sličnoj poziciji, ovdje se prijavite za posao.

Strabag traži Poslovnu tajnicu / Poslovnog tajnika. Zadaci su koordinacija i organizacija termina, sjednica/sastanaka, događanja i poslovnih putovanja, vođenje zapisnika na sjednicama/sastancima, prevođenje s njemačkog na hrvatski i s hrvatskog na njemački jezik, i dr. Za prijavu je potrebno obavezno poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu, a poželjno je poznavanje engleskog jezika. Opširnije potražite ovdje.

Plodine su objavile natječaj za više radnih mjesta, a prijave su do 27. prosinca ove godine. Tako se za područje Rijeke, Istre i Zagreba traže poslovođe, za područje Pule prodavači, za cijelu Hrvatsku mesari, a za područje Čakovca, Koprivnice i Varaždina prodavač na odjelu mesa / mesar. Za sve poslove u obzir se uzimaju muški i ženski kandidati. Opširnije potražite ovdje.

Zagrebačke pekarne Klara u potrazi su za Referentom prodaje (m/ž). U opisu poslova ističe se redovan kontakt i obilazak postojećih i potencijalnih novih kupaca, koordinacija i stalna komunikacija s ostalim dijelovima društva, izrada ponuda, itd… Očekuje se minimalno SSS, 2 godine radnog iskustva u prodaji, poželjno u pekarstvu. Klara nudi mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja. Opširnije potražite ovdje.

Gebrüder Weiss zapošljava Referenta pomorskog i zračnog prijevoza (m/ž). Za prijavu je potrebno radno iskustvo min. 2 godine u pomorskom ili zračnom prijevozu, odlične komunikacijske vještine, orijentiranost radu sa strankama, i dr. Kompanija nudi stimulativna primanja, službeni mobitel, plan osobnog i profesionalnog razvoja, i sl. Opširnije potražite ovdje.

Jet2holidays (drugi britanski najveći tour operator) zapošljava 13 djelatnika diljem Hrvatske za rad u turizmu. Sve pozicije možete pronaći ovdje

Medtronic zapošljava analitičara u prodaji za Istočnu Europu. U Medtronicu cijene vaš talent, iskustvo i strast za vašim radom, a možete računati na profesionalni i osobni razvoj, uzbudljive izazove i dinamično okruženje. Jedan od glavnih zadataka na ovom radnom mjestu je pružanje podrške krajnjem korisniku, a potrebno je 3-5 godina iskustva u projektnom menadžmentu. Opširnije potražite ovdje.

Mann+Hummel za područje češkog Brna traži Računovođu (m/ž). Zaposlena osoba brinut će se o obradi dolaznih plaćanja, te o komunikaciji sa poslovnim partnerima i korisnicima. Osoba se prima u stalni radni odnos, a uz redovnu, dobit će i tri dodatne plaće u godini dana. Opširnije potražite ovdje.

Dnevni Ulov d.o.o. traži kandidate za poziciju Voditelj prodaje u Zagrebu. U opisu posla ističe se unaprjeđenje poslovanja s postojećim te pronalaženje novih kupaca i kanala prodaje na tržištu Zagreba, održavanje poslovnih odnosa sa svim sudionicima u poslovnom procesu, i sl. Neto plaća je 8.500 kuna, a u pitanju je stalni radni odnos. Opširnije potražite ovdje.

Hoću knjigu d.o.o. zapošljava Glavnog knjigovođu (m/ž). Traži se ambiciozna, motivirana osoba koja je radila na poslu glavnog knjigovođe minimalno 5 godina. U početku se odrađuje probni rok od 3 mjeseca, a ukoliko osoba ispuni svi kriterije ugovor se produljuje na neodređeno. Izvrsno poznavanje svih procesa računovodstva. Djelatniku se nude dodatne edukacije te mogućnosti dodatne stimulacije. Opširnije potražite ovdje.

Obzirom na činjenicu kako je danas sve teže doći do radnog mjesta, a uz to još i dobro plaćenog, mnogi mladi, pa i oni nešto stariji, odlaze trbuhom za kruhom izvan granica Hrvatske. No, možda za dobro plaćenim radnim mjestom nije nužno ići ‘preko grane’ nego unutar svoje zemlje dokaz su i aktualni oglasi za radna mjesta u zemlji. Neki od ovih poslodavaca nude plaću od osam i pol tisuća kuna mjesečno, pa ako već kanite napustiti mjesto stanovanja u potrazi za poslom onda barem možete biti bliže kući. U svakom slučaju isplati se pokušati. Možda zamolba koju pošaljete danas donese lijep blagdanski dar – posao i k tomu još dobro plaćen.

Komentari