Rotary klub Nova Gradiška 1. lipnja 2024. na izletištu  Strmac, od 10 do 14 sati organizira događaj „Iskoristi dan, izađi van!“ s aktivnostima namijenjenima svim građanima Nove Gradiške. Cilj je ovog događaja pružiti odazvanim sudionicima svih uzrasta i dobi priliku da provedu dan u prirodi baveći se rekreativnim aktivnostima poput šetnje, laganog planinarenja, penjanja na umjetnoj stijeni, odbojke, orijentacije u prirodi i sl. i tako promicati zdrav  način života te aktivno provođenje slobodnog vremena s obitelji i prijateljima.

Sve će se aktivnosti odvijati na izletištu Strmac, u okolici planinarske kuće Strmac, u subotu 1. lipnja  2024. godine od 10 do 14 sati. Nesebičnu će pomoć na ovom događanju pružiti i Hrvatsko planinarsko  društvo Strmac koje je osiguralo prostor te stručno vođenje aktivnosti. Za sve smo sudionike  aktivnosti osigurali hranu i osvježavajuće napitke.

Tijekom provođenja aktivnosti prikupljat će se donacije u vidu dobrovoljnih priloga za sudjelovanje u  pojedinim aktivnostima, a sav će prihod od donacija biti darovan Društvu „Naša djeca“ Nove Gradiške  koje već dugi niz godina vrijedno radi na širenju svijesti o važnosti sretnog odrastanja djece, radi s  djecom i za djecu u njihovo slobodno vrijeme, pomaže djeci u razvoju i roditeljima u odgoju djece te  promiče Konvenciju o pravima djeteta na lokalnoj razini.

Osim sudjelovanjem u aktivnostima, donacije je moguće uplatiti i izravno na račun Rotary kluba Nova  Gradiška (HR9141240031122001389 kod KentBank) s naznakom „Iskoristi dan, izađi van“.

Za lakšu uplatu prilažemo kod koji se skenira u aplikacijama banaka pri provođenju uplate.

Nadamo se Vašoj podršci i unaprijed Vam zahvaljujemo u ime djece, koja će najviše dobiti Vašom  donacijom i sudjelovanjem, kao i u ime svih članova Rotary kluba Nova Gradiška!

 

 

Komentari
Prethodni članak33-godišnjakinja kao odgovorna osoba trgovačkog društva s područja Nove Gradiške osumnjičena za neisplatu plaća
Sljedeći članakOdržana uvodna konferencija projekta „Zaželi: solidarnost potrebitima, SF.3.4.11.01.0420“ Udruge NG PLUS