U Industrijskom parku Nova Gradiška nastavljaju s uspješnom provedbom projekta „Poslovni kompas“ informirajući poduzetnike o važnim i korisnim temama s ciljem unaprjeđenja njihova poslovanja. Protekli je tjedan održana treća po redu informativna radionica „Razgovori s knjigovođom“.

Radionicu je održao dr.sc. Ivan Čevizović, ovlašteni porezni savjetnik kojem je višegodišnje iskustvo u knjigovodstvu omogućilo pružanje uvijek korisnih informacija i savjeta iz područja knjigovodstva, a sve u skladu s važećim propisima. Sudionici su informirani o financijskim izvještajima, porezu na dobit, porezu na dohodak, neoporezivim isplatama, PDV-u i dr. te su bili u prilici postaviti pitanja kako bi se riješile moguće nedoumice i postiglo kvalitetnije poslovno odlučivanje. Prava informacija u pravom trenutku zlata vrijedi!

Podsjećamo kako se provedbom projekta „Poslovni kompas“ pruža potpora razvoju poduzetništva, unapređenju konkurentnosti i poslovne uspješnosti malih i srednjih poduzeća s područja Brodsko-posavske županije, te se nastoji povećati stopa preživljavanja novoosnovanih poduzeća kroz usluge poslovne podrške, unapređenjem poslovanja te poticanjem povezivanja i međusobne suradnje MSP-ova međusobno i s potpornim subjektima naše županije, napominju iz Industrijskog parka.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a intenzitet potpore iznosi 75%.

Komentari