Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška bogatija je za nastavnu opremu u automehatroničarskom praktikumu.

– Stigla je vrijedna donacija od naših prijatelja iz Fachberufsschule Wolfsberg i njihovog ravnatelja Norberta Aichholzera. Donirana su nam dva cijela vozila Audi A3 i Audi A4, te dvije prednje polovice vozila Audi TT Quatro i Opel Astra G. Osim toga došlo je još pojedinačnih nastavnih učila:model automatskog mjenjača, motor s mjenjačem na postolju, pet ručnih mjenjača te dvije turbine. Uz ovakvu nastavnu opremu i pomagala rad u našem automehatroničarskom praktikumu, ali i u stručno-teorijskoj nastavi bit će značajno kvalitetniji.

Školski stručni tim koji je bio angažiran na realizaciji ovog projekta izuzetno je zadovoljan, ali niti naši učenici, budući automehatroničari, nisu uspjeli skriti svoje oduševljenje i znatiželju. Uz pomoć svojih mentora i majstora odmah su pristupili slaganju i smještanju istih u školsku radionicu, te s nestrpljenjem čekaju konkretan rad s ovim novim nastavnim sredstvima.

Zahvaljujemo školi iz Wolfsberga, ali veliku zahvalu upućujemo i Pučkom otvorenom učilištu AMC Nova Gradiška, njihovom ravnatelju Dušanu Soldatoviću, kao i Marković transportu, direktoru Daliboru Markoviću te njegovom susretljivom timu. Njihovom suradnjom i nesebičnom pomoći omogućen je besplatan prijevoz ove vrijedne donacije u našu školu – kaže ravnateljica Industrijsko obrtničke škole Nova Gradiška Mirela Brlić Trnka.

 

Komentari
Prethodni članak„Zaposlena žena za aktivnu zajednicu“: Upoznajte krajnje korisnike
Sljedeći članak64 nove pozitivne osobe u Brodsko posavskoj županiji