Nova Gradiška, Staro Petrovo Selo i cijeli novogradiški kraj danas su izgubili još jednog velikog čovjeka, glazbenika, prijatelja, Zlatka Štefanca.

Napustio nas je čovjek koji je svojim životom i radom dao svoju specifičnu, osebujnu notu društvenom životu našega grada i svoga, staropetrovoselskog kraja.

Od svojih prvih mladenačkih dana kada je započeo svirati u legendarnoj grupi “Crna ruža” do svojih posljednjih trenutaka živio je za glazbu, svoju obitelj, prijatelje, zavičaj…

Jedan od osnivača i pokretača jedinstvene manifestacije “Novogradiško glazbeno ljeto”, neumorno je kroz niz godina radio na unapređivanju ne samo ovog, sada kultnog događanja, već i sveukupnog društvenoga života.

Uvijek tu, uvijek pristupačan, spreman pomoći, i naravno, uvijek u blizini razglasa, instrumenata, društvenih događanja…

Tako je bilo i protekle subote u središnjoj gradskoj Ulici slavonskih graničara kada se u jednom trenutku pridružio članovima Gradske glazbe Nova Gradiška.

Otišao je tiho, iznenadio sve nas, ali sjećanje na njega će trajati.

Vjerujemo da je sada na nekom, boljem mjestu i sa smiješkom gleda na sve nas.

Dragi prijatelju, u ime svih onih koji su te poznavali, poštivali te, smijali se, družili i svirali s tobom, želimo ti reći posljednje zbogom.

Počivao u miru Božjem!

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakAuto klub Nova Gradiška obilježio 111 godina rada Hrvatskog auto kluba / photo
Sljedeći članakEKSKLUZIVNO: Severina, Edo Maajka i klapa Rišpet na ovogodišnjem Novogradiškom glazbenom ljetu