Kako izvješćuju djelatnici Policijske uprave brodsko posavske, jučer oko 19 sati u Slavonskom Brodu za sada nepoznati muškarac na ulici (Vukovarska) je prišao s leđa 86-godišnjakinji iz Slavonskog Broda, gurnuo ju u leđa uslijed čega je starica pala na tlo, a muškarac joj iz ruke otrgnuo torbicu u kojoj se nalazio novčanik s dokumentima, novčani iznos od nekoliko tisuća kuna, mobitel, naočale i drugi premeti za osobne potrebe.

Oštećenoj je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu gdje su joj ozljede okvalificirane kao tjelesne ozljede. Policija traga za počiniteljem te će protiv nepoznatog počinitelja nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu za kazneno djelo razbojništvo.

U Starom Petrovom Selu oduzeta puške ručne izrade

Policijski službenici su jučer prilikom kriminalističkog istraživanja od 44-godišnjaka iz Starog Petrovog uz potvrdu oduzeli jednu pušku ručne izrade, kalibra 16, koju je muškarac ilegalno posjedovao u svojoj obiteljskoj kući. Policija će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu zbog kaznenog djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Komentari
Prethodni članakINTERVJU: Drago Prgomet bivši HDZovac kroji sudbinu Karamarku i HDZ-u
Sljedeći članakSlučaj bećarac – oslobađajuća presuda!