Danas su članovi JVP Nova Gradiška i članica DVD-a Ljupina sudjelovali u humanitarnoj akciji za ”Kolibriće” u virtualnom izdanju Zagreb Firefighter Stair Challenge – 2020.
 
Znate li tko su Kolibrići? To su vitalno ugrožena djeca sa različitim medicinskim dijagnozama poput spiralne mišićne atrofije, raznih genetskih poremećaja i mnogih drugih dijagnoza. Djeca su ovisna o cjelodnevnoj roditeljskoj skrbi. Većina djece ne može se samostalno kretati, govoriti, udisati i ovisna su o aparatima koji ih održavaju na životu. Osnovna zadaća udruge je sudjelovanje i organizacija raznih humanitarnih aktivnost, a sve u svrhu prikupljanja sredstava za nabavku raznih medicinskih pomagala koja su djelomično pokrivena te se nalaze na listi HZZO-a ili se ne nalaze na istoj.
 
Zbog epidemiološke situacije akcija se održavala na raznim lokacijama. Tako su naši vatrogasci u Novoj Gradiški istrčali zadane parametre u neboderu na Urijama 3.
 
DVD Ljupina
1. Aleksandra Pavlica – light kategorija
 
JVP Nova Gradiška
1. Ivo Pejaković – Open kategorija
2. Mladen Šaš – Open kategorija
3. Tomislav Orlovac – Open kategorija
 
Kako je bilo, provjerite u fotografijama u nastavku, a objavu u cijelosti možete pronaći OVDJE. 
 
Komentari
Prethodni članakI vi danas možete učiniti dobro djelo: Članovi Udruge za autizam Sunce prikupljaju sredstva za darove djeci s autizmom
Sljedeći članakStožer CZ BPŽ: Zabilježeno je 169 novih pozitivnih osoba na virus SARS-CoV-2, preminula jedna osoba