Autor: Pavle Filipović

HVIDR-a Nova Gradiška prvak GRADSKA KUGLAČKA LIGA 2017.god.
Nakon zanimljivih i kvalitetnih utakmica završila je tradicionalna Gradska kuglačka liga Nove Gradiške, koju je desetu godinu za redom vrlo uspješno organizirala i provela HVIDR-a Nova Gradiška. Gradska kuglačka liga je počela 18.04.i trajala do 01.07.2016. Na ovom natjecanju je sudjelovalo 11 ekipa gotovo da nije bilo utakmice u kojoj nije bilo uzbuđenja, vrlo dobrih poteza, a finalna završnica je bila poslastica za sve ljubitelje kuglanja gdje su snage odmjerili 4 najuspješnije momčadi:, Vilenjaci , HVIDR-a Nova Gradiška, , EXIT i Prvo Drvo.

Dramatika te finalne završnice pokazala je najbolje koliko je ova liga opravdala svoje postojanje kako kvalitetom, zanimanjem te druženjem za susrete.

Istakao bi vrijednost tog gradskog natjecanja i ujedno čestitao ovogodišnjem prvaku svojim suigračima ekipi HVIDR-e koja od kako je počela ova manifestacija ima 7 puta osvojeno 1. mjesto, 2 puta drugo i jednom treće. Predsjednik HVIDR-e se zahvalio ostalim ekipama na sudjelovanju u Gradskoj kuglačkoj ligi i ujedno riječi zahvale uputio je igradonačelniku gosp. Vinku Grgiću na pokroviteljstvu Gradske kuglačke lige, jer da nema njih nebi imali ovako lijepe nagrade i to već deset godina, te se zahvalio što su svojim odazivom uveličali velika sportska događanja u gradu Nova Gradiška u nadi da će grad i dalje pratiti ovo hvalevrijedno natjecanje.

Pohvalio je i članove HVIDR-e Nova Gradiška (Dario Đapić , Bane Tomašić, Željko Zboril,Željko Poljak te Ivoni Đapić Mateju Zboril i Mariu Brađašević) koji su pokazali svoj nesebičan trud i rad u organizaciji ove gradske kuglačke lige.

Na kraju se predsjednik HVIDR-e zahvalio .CARLSBERG CROATIA D.O.O.(Tibolka Damiru) na sponzorstvu ovih velikih nagrada koje se dodijelilo najboljim igračicama i igračima , Filipović pozdravlja i cijenjenog gosta Štefana Pauna predsjednika županijske HVIDR-e.te ga je zamolio da uruči gradonačelniku Vinku Grgić plaketu za pokroviteljstvo Gradske kuglačke lige 2017.g.

Nakon ovih pohvalnih riječi krenulo se sa dodjelama nagrada : 11.UGNG, 10.Obrtnik BAM mladi, 9.ŽKK Obrtnik,8. Žirići,7.Treća dob. 6.Stare nade, 5. GDM, a u današnjoj finalnoj završnici poredak je sljedeći
4. mjesto Vilenjaci 2306 čunjeva(J.Glavaš-579,D.Franjković-564, M.Brađašević-575, Z Strinavić588)
3.mjesto Prvo drvo 2334 čunja (Z. Kapetanić-574, Z. Andraković-619,
D. Lovrić-592, T. Biželj-549)
2. mjesto Exit 2336 čunjeva (V. Brdar-616, D.Marić-543, M. Zboril-578, Z.Poleto 599)
1. mjesto HVIDR-a NG 2352 čunja ( V.Đapić-585,Ž.Poljak-582, P.Filipović-600,D.Đapić-585)
Izvršena je i dodjela nagrada najmlađem igraču Ivanu Brdar, najstarijoj igračici Miroslavi Turajlić
Najbolje igračice; 1. Vesna Đapić(591), 2, Mirjana Šebalj-Meglajec (566),3. Mjesto Maja Biželj(562)
Najbolji igrač 1. Zdenko Poleto(602), 2. Pavle Filpović (595) 3. Zvonko Strinavić(591)
Nakon dodjeljenih nagrada gradonačelnik je sa svojim kratkim govorom pohvalio udrugu HVIDR-e koji su već niz godina organizatori Gradske kuglačke lige koja je u trajanju dva i pol mjeseca, Zahvalio se svim sudionicima za sudjelovanje, čestitao prvaku HVIDR-i NG te ostalim ekipama na borbenošću te istaknuo da će Grad Nova Gradiška uvijek financijski pomagati ovakve programe jer ovo je ipak dugoročan rad te okupljanje ljubitelja kuglanja od djece do starijih osoba.

 

Komentari
Prethodni članakBiskup Košić zaredio za svećenika đakona Danka Bizjaka iz Zapolja
Sljedeći članakIMG_2490