Udruga Hrabro dijete organizira u Novoj Gradiški 21. ožujka 2012. godine nesvakidašnji događaj za Novogradiščane. Naime, riječ je o unplugged (bez struje) koncertu jedne od najdugovječnijih i najpopularnijih pop/rock grupa u Hrvatskoj – grupe Parni Valjak.

Riječ je o humanitarnom koncertu u organizaciji Udruge Hrabro dijete (udruge roditelja i djece oboljele i liječene od malignih bolesti), a sve kako bi se skupila financijska sredstva za pomoć u radu spomenute udruge. Svi smo upoznati s činjenicom da se mnoge udruge u Hrvatskoj bore s financijskim poteškoćama. Kada je riječ o Udruzi Hrabro dijete koja stvarno puno radi na pomoći obiteljima koji imaju teško oboljelu djecu koja se svakog dana bore za svoj život, onda znamo da će im svaka kuna dobro doći i što je najvažnije da će doći u prave ruke.

 

Stoga u ime organizatora i kao medijski pokrovitelj, pozivamo Vas na unplugged koncert Parnog valjka u novogradiškom Domu kulture Matija Antun Reljković u srijedu 21. ožujka 2012. godine. Cijena ulaznice je 150 kn. S obzirom da je ograničen broj ulaznica izašao u prodaju, važno je napomenuti da je još ostalo sedamdesetak ulaznica.

Stoga, požurite i kupite ulaznice, uživajte u spektakularnom koncertu članova grupe Parni valjak i pomozite udruzi “Hrabro dijete”.

Autor: Nikola Knežević

Komentari