Već danima nam u redakciju stižu fotografije vode koja svojom bojom i pijeskastim sadržajem u sebi nije za uporabu. 

No, danas, baš na blagdan Svih sveti  je vrhunac od “prljavštine” kakvu vodu dobivamo i uredno plaćamo bez da itko od nadležnih u Novoj Gradiški  prstom mrdne i građanim umanji iznose na računima za tu i takvu vodu. Možemo si samo zamisliti kako će sirotinja koja nema za kupovinu vode danas pripraviti blagdanski ručak!

Dobro Thompson, voljeli ga neki ili ne u svojoj pjesmi kaže: “A mi gluhi, nijemi, slijepi, svatko u svom mraku strepi, narod biran od Boga, guši nesloga, e moj narode!”

U čemu je danas problem u distribuciji vode, dežurni iz Slavče javljaju: 

U noći sa 31.10. na 1.11.2017. došlo je do puknuća vodovodne cijevi u naselju Urije. Svi korisnici imat će vode, neće biti problema s isporukom ali zbog obujma kvara može doći do problema s kvalitetom vode na pojedinim djelovima grada. Molimo sve korisnike za razumijevanje.

Sutra, 2.11.2017., u vremenu od 8.00 do predvidivo 12.00 sati naselje Urije bit će bez vode zbog završetka radova na navedenom kvaru.

Dakle “Svi korisnici imat će vode, neće biti problema s isporukom ali … ima problema s njezinom kvalitetom…”, kažu odgovorni iz Slavče.

Smiješni su  čim u svome priopćenju mogu navesti kako “neće biti problema s isporukom ali … ima problema s kvalitetom”.

Naime, moraš biti posebno talentiran da bi se javno hvalio kako ti dobro ide – u distribuciji štetne i nezdrave vode.

 

Komentari