HSLS Brodsko – posavske županije i ogranak HSLS-a općine Donji Andrijevci protekle subote Donjim Andrijevcima su organizirali tradicionalno sportsko druženje te prijateljsku nogometnu utakmicu. Pridružili su se i članovi HSLS-a iz Osiječko baranjske županije na čelu sa predsjednikom Tomislavom Kunam i Mariom Festetićem i iz Požeško slavonske županije predsjednikom Danijelom Majerom.

– Cilj nam je bio da osim uobičajenog sportskog druženja pomognemo u humanitarne svrhe Udruzi “Regoč” za projekt pod nazivom “Zlatne kapljice dobrote za naš novi dom” – ističu u HSLS-u.

Na radost svih okupljenih uz odličnu organizaciju i pravi cilj ideja o pomoći Udruzi “Regoč” je ostvarena . Osobno su bili nazočni i članovi udruge kao i tajnica i voditeljica Udruge. Gosti i domaćini su se aktivno uključili u akciju doniranja te su od članova udruge “Regoč” za uzvrat dobili prigodne suvenire sa logom Udruge. Nakon završetka utakmice je uslijedila večera i druženje u ugodnoj atmosferi.

Imajući u vidu važnost ovoga projekta i njegov značaj za članove Udruge, nastaviti ćemo u svim ostalim prigodama raditi na prikupljanju sredstava ali i svim ostalim oblicima pomoći kako bi što brže ostvarili zacrtani projekt pod nazivom “Zlatne kapljice dobrote uza naš novi dom” – dodaju.

no images were found

Komentari
Prethodni članakII. Memorijalni kup Branko Bratek / Foto
Sljedeći članakU Gaju održano matematičko natjecanje “U društvu je lakše” / Foto