Hrvatski laburisti – Nova Gradiška na Cvjetnom trgu u Novoj Gradiški proveli akciju „Pitajte Vladu“. Kao i u 103 grada, tako i u Novoj Gradiški postavljen štand gdje su građani postavljali pitanja premijeru i ministrima.

Laburisti će pitanja u roku mjesec dana sistematiziati i proslijediti onima kojima su upućena. Kada stignu odgovori, proslijedit će ih građanima na njihove kućne adrese. Tako žele biti pravi servis građanima i čuti što oni osjećaju. „Obećali smo da ćemo u oporbi biti noćna mora vladajućima, ako je to potrebno, a potrebno je“, istaknuli su laburisti prigodom organiziranja ove akcije u mnogim gradovima u Hrvatskoj.

Predsjednik novogradiške organizacije Hrvatskih laburista – stranke rada Vlatko Greiner rekao je da je „zainteresiranot građana za ovu akciju doista velika, te se nada da će potkanuti bolju komunikaciju između građana i vladajuće strukture“.

„U saboru osim nas i HDSSB-a prave oporbe niti nema, a isto tako i u gradskom vijeću Grada Nova Gradiška, dakle SDP uopće nema pravu oporbu. Jedino HDSSB-ovci i laburisti pritišću vladu i traže rješenja oko nezaposlenosti i lošeg gospodarstva“, istaknuo je Vlatko Greiner.

Autor: Nikola Knežević/photo: Marko Šimić

 

 

Komentari
Prethodni članakRedovno uređenje centra Grada Nova Gradiška
Sljedeći članakSretan Vam dan Europe!