Danas u Novoj Gradiški u Ulici Slavonskih Graničara 5 okupila se nekolicina članova Hrvatske demokršćanske stranke, prvenstveno zbog otvaranja prvih službenih prostorija stranke u Novoj Gradiški, a naravno i kako bi se predstavili svim zainteresiranima

Naime, osnutkom Ogranka HDS-a, 11. siječnja 2018. godine, ukazala im se potreba zbog sve većeg broja pridošlih članova za jednom stalnom prostorijom gdje će moći boraviti i raditi u kontinuitetu.

Član Predsjedništva dr. Zoran Jukić istaknuo je kako im je otvaranje službenih prostorija na neki način i svečan čin, stoga su se odazvali i zamjenik predsjednika stranke Branko Hrg, dopredsjednik Davor Vukmirić i član Predsjedništva Vatroslav Jukić.

Jukić je također napomenuo da će se posvetiti problematici u našem gradu , rekavši:

-”Mogli ste primjetiti da pratimo aktualnosti u našem Gradu i šire, da imamo spremne odgovore i prijedloge. Čekamo samo mogućnost da preuzmemo vlast ili bar da sudjelujemo u vlasti da damo svoj doprinos razvoju lokalne zajednice, odnosno riješavanju svih onih nagomilanih problema koji su ovdje u Gradu,a koji do sada nisu bili uspješno riješeni.” 

Nakon otvorenja prostorija u Novoj Gradiški, uputili su se u Cernik i Gornje Bogićevce gdje će također osnovati Ogranke. 

no images were found

 

 

 

 

Komentari
Prethodni članakBOKS: Filip Poturović večeras u svom 2. nastupu u svjestkoj WSB ligi
Sljedeći članakDavor Vlaović: Koliko vam je stalo do hrvatske poljoprivrede?!