Objavljivajući svježe informacije svaki dan, jedan čitatelj dodatno je zaplijenio našu pažnju, zašto? Gotovo na svaki objavljeni članak u proteklih tjedan dana, zanima ga odgovor samo na jedno pitanje: 

Nadovezao se na svaku od tema i postavio pitanje, a podršku dobiva i reakcijama drugih čitatelja, no hoće li dobiti odgovor?!

Naslov:
Županijski vijećnik Ivan Šmit: Zašto se šuti o migrantima, u Sičama nedavno viđeno 27 ljudi, jučer u Batrini njih 15?!

Komentar čitatelja: 

Naslov:
Održan prvi novogradiški Sajam poslova

Komentar čitatelja: 

Naslov:
Mladež MNK “NG – UNITAS” postigla odlične rezultate

Komentar čitatelja: 

Naslov:
Vlaović o porijeklu imovine: Mi danas imamo situacije da osoba koja prima socijalnu pomoć dođe po nju sa skupocjenim BMW-om

Komentar čitatelja: 

Naslov:
Osnivaju se pričuvne snage; riječ je o bivšim policajcima

Komentar čitatelja: 

To je samo dio komentara koji smo odlučili izdvojiti uz naslov, no ima ih još:

Hoće li staza u Ljupini ikada doći na red, još nemamo odgovora, ali naš čitatelj bi barem za upornost mogao dobiti nagradu -sastanak s gradonačelnikom ili s njegovim zamjenicima kako bi dobio nekakav i odgovor na pitanje postavljeno više od nekoliko puta. S obzirom na to da je privukao našu pažnju, vjerujemo kako su i oni na višoj poziciji primijetili problematiku s kojom se nose Ljupinci, možda se spomene na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća, koje je, ionako zadnjih nekoliko puta ”igra” ponavljanja pitanja i odgovora. 

Ljupinci sretno! 

 

 

 

Komentari
Prethodni članakNe tako lijepe sličice našeg grada: Mora li baš ovako?!
Sljedeći članakTeško stanje u općini Rešetari: Poplavljene kuće i podrumi, vatrogasci na terenu od Rešetara do Slavonskog Broda