U vrlo zanimljivoj i neizvjesnoj utakmici malonogometaši Nove Gradiške pobijedili su MNK “Osijek Kelme”, dojučerašnjeg člana 1.lige u futsalu i nastavljaju natjecanje u kupu.

Osječani dominiraju u 1.poluvremenu na parketu i odlaze na odmor vodstvom 0-4.Strijelci su redom: Šalaj ,Dakić, Nospak i De Lima. U 2. poluvremenu dominacija domaćih nogometaša. Od 24 do 26 minute postižu tri pogotka. Strijelci su M. Blažević, D. Batalo i F. Bungić. U brzom kontranapadu preko F.Bungića, lopta dolazi do M.Blaževića i rezultat je izjednačen 4-4. Ponovo Osječani dolaze u 31 minuti u vodstvo preko Dakića. Filip Bungić kazneni udarac s 10 metara šalje preko gola, da bi tri minute prije kraja postigao pogodak za 5-5. Domaćina je u vodstvo 6-5 doveo Kurjaković iz kaznenog udarca s 10 metara. Seriju pogodaka i pobjedu zaključio je vratar Maričević.

HMNK”Nova Gradiška”nastupili su u sastavu: Marko Maričević, Filip Bungić, Daniel Bungić, Ivan Kašljević, Dario Batalo, Matej Blažević, Matej Kurjaković, Gabrijel Trobić, Daniel Trobić, Luka Iveković

Trener:Aleksandar Jović

Autor/Foto: Branko Tomek

Komentari