Gradska organizacija HSS-a Nova Gradiška održala je redovitu Programsku skupštinu. Nakon intoniranja državne himne, te minute šutnje za sve poginule i umrle hrvatske branitelje kao i članove HSS-a, izabrano je radno tijelo i usvojen dnevni red. 

Predsjednik gradske organizacije HSS-a Tomislav Vlaović podnio je izvješće o radu u protekloj godini gdje je osim redovnih sastanaka istaknuo sudjelovanje na raznim društvenim manifestacijama, kao i rad na izborima za EU parlament povodom čega su Novu Gradišku posjetili i HSS-ovi kandidati Krešo Beljak, predsjednik HSS-a i Zoran Bahtijarević.

Sljedeća točka dnevnog reda bila je prijedlog programa rada za tekuću godinu, gdje je naglasak stavljen na nadolazeće parlamentarne izbore. 

Na programskoj skupštini nazočio je i saborski zastupnik, zamjenik predsjednika HSS-a te predsjednik Županijske organizacije Brodsko posavske županije, Davor Vlaović:

-“Ovo je bila prilika da čujemo izvještaj što se radilo u gradskoj organizaciji HSS-a, kako oni vide funkcioniranje gradske organizacije na nivou grada i šire i na koji način promišljaju za sam razvoj grada Nove Gradiške i gdje bi HSS mogao dati svoj doprinos. Iznimno sam ponosan na članove i članice HSS-a u Novoj Gradiški, jer da nije bilo njih, ne bi ni ja bio u Hrvatskom saboru i zato velika hvala i njima i svima onima koji su glasali za HSS, kao i za mene osobno. Nadam se da sam opravdao njihovo povjerenje, trudim se u saboru biti aktivan i progovarati o aktualnim problemima i prilikama koje su od interesa gradu Nova Gradiška i našoj županiji.”

Podršku gradskoj organizaciji HSS-a svojim prisustvom dali su i predstavnici općinskih organizacija HSS-a Rešetari, Ozren Kraljić  i Cernik, Mišo Gusić i Predsjednica Hrvatskog srca Brodsko-posavske županije i dopredsjednica ŽO HSS-a Brodsko-posavske županije
Klara Šćuka.

Komentari
Prethodni članakNesreća na A3: ”Jedan kamion je probio ogradu, teško je proći”
Sljedeći članakObavijest iz Vodovoda zapadna Slavonija o kvaru na cjevovodu