Grad Nova Gradiška ovih je dana raspisao natječaj o davanju u u zakup ukupno šest poslovnih prostora i ureda čija se početna cijena mjesečne zakupnine kreće od najnižih 108 kuna za uredski prostor od 15,01 m2 namijenjen za rad udruga. Ovaj uredski prostor nalazi se u pravoj gradskoj zoni, u prizemlju zgrade u Ulici M. A. Relkovića 3.

U istoj zgradi u zakup daju i uredski prostor u prizemlju površine 24,86 m2, a za koji je početna cijena mjesečne zakupnine 178,99 kuna. Natječajem obuhvaćeno davanje u zakup još tri prostora u prvoj gradskoj zoni. Na Trgu kralja Tomislava 5 riječ je o prostoru površine 38,01 m2 koji se nalazi na prvom katu, namijenjen za Udruge, s početnom mjesečnom zakupninom od 218,94 kune. U prizemlju iste zgrade nalazi se prostor od 106 m2 s početnom mjesečnom zakupninom od 4,240 kuna, dok je početna mjesečna zakupnina u iznosu od 1154,80 kuna predviđena za 57,74 m2 prostora u prizemlju objekta u Ulici Slavonskih graničara 7. Ovim natječajem Gradske uprave Nove Gradiške obuhvaćen je i prostor u prizemlju u drugoj zoni, točnije u Ulici Vladimira Nazora 8. Površina ovog prostora je 23,70 m2, a početna mjesečna zakupnina 132,72 kune.

Svi ovi prostori u zakup se daju na neodređeno vrijeme u stanju u kakvom se trenutno nalaze s tim da je na budućim zakupcima obveza prostore urediti i privesti ugovorenoj nanijeni i to o svom trošku. Natjecatelji su dužni uplatiti jamčevinu u iznosu trostruke početne cijene zakupnine, s tim da će onima koji ju uplate, a njihova ponuda ne bude prihvaćena, ona biti i vraćena.

Zainteresirani hrvatski državljani kao i pravne osobe koje su registrirane za obavljanje djelatnosti koju u prostoru za koji se natječu namjeravaju raditi, mogu svoje ponude dostaviti zaključno s 15. travnja ove godine i to na adresu Grad Nova Gradiška, Povjerenstvo za provođenje postupaka prodaje i zakupa poslovnih prostora, stanova i nekretnina u vlasništvu Grada Nova Gradiška, Trg kralja Tomislava 1, 35400 Nova Gradiška, s naznakom “Natječaj za zakup poslovnog prostora – ne otvarati”.

Ponude će biti otvarane 19. travnja ove godine u 11 sati, a zainteresirani detalje natječaja mogu pogledati OVDJE.

Izvor: SBplus
Foto: Arhiva

Komentari
Prethodni članakPOU MAR: U subotu besplatna predstava za djecu ISPECI PA RECI
Sljedeći članakNovi domaći film „Jedini izlaz” u novogradiškom kinu