OTKRIVENI POČINITELJI KAZNENOG DJELA OŠTEĆENJA TUĐE STVARI I TEŠKE KRAĐE

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, otkrili su i pronašli osobu koju sumnjiče za počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari. Naime, nad 63-godišnjakom je provedeno kriminalističko istraživanje, te je potvrđena sumnja da je isti, dana 1. siječnja, u poslijepodnevnim satima, u centru Slavonskog Broda, na parkiralištu, oštrim predmetom oštetio osobni automobil, pričinivši vlasniku štetu oko desetak tisuća kuna. Policijski službenici protiv 63-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Okučani, operativnim radom na terenu, došli su do saznanja o počinitelju (21-godišnjak) kaznenog djela teške krađe. Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 21-godišnjakom, potvrdili su sumnju u počinjenje kaznenog djela, utvrdivši da je isti dana 11./12. siječnja, na području Općine Gornji Bogićevci, oštetio vrata na trgovini, pokušavši ući u istu u čemu nije uspio, te se udaljio u nepoznatom smjeru ne otuđivši ništa. Policijski službenici protiv 21-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Komentari
Prethodni članakNovogradiška Gimnazija sudjeluje u “Queen – međunarodnom projektu nastave Glazbene umjetnosti”, poslušajte kako zvuče
Sljedeći članak294 novooboljele osobe od COVID-19 u proteklih 48 sati, pet osoba preminulo