Do 31. listopada na poveznici OVDJE građani mogu glasati za lokacije u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški na kojima su potrebne kante za pseći otpad. U kampanji sudjeluju 24 grada, a u Slavonskom Brodu građani mogu glasati za jednu od 10 lokacija, dok u Novoj Gradiški mogu birati među pet lokacija koje su definirane u suradnji s gradovima. Glasati je moguće jednom dnevno, a dm će donirati ukupno 100 kanti koje će biti postavljene na lokacije koje dobiju najviše glasova.

Za sudjelovanje u kampanji potrebno je otvoriti POVEZNICU, potom u padajućem izborniku odabrati Slavonski Brod ili Novu Gradišku. Nakon odabira grada, u drugom padajućem izborniku ponudit će se sve raspoložive lokacije među kojima građani mogu glasati za lokaciju na kojoj je po njihovoj procjeni potrebno postaviti kantu za pseći otpad.

“Kampanjom Kad se naše šape slože dm želi potaknuti vlasnike kućnih ljubimaca na odgovorno ponašanje i brigu o okolišu te im to omogućiti doniranjem kanti za pseći otpad koje će biti postavljene na lokacijama na kojima građani smatraju da je to najpotrebnije. Pozivam sve građane da se uključe u kampanju jer kad se slože jedinice lokalne samouprave, građani i dm, Slavonski Brod i Novu Gradišku učiniti još ljepšima “, izjavila je Gordana Picek, članica Uprave dm-a.

 

Komentari
Prethodni članakOpćina Rešetari podijelila 2,5 tona jabuka / Foto
Sljedeći članakTribina: “Domovinski rat na području Grada i novogradiškoj bojišnici”