Učenice novogradiške Gimnazije Ines Brlić, Josipa Lukačević i Marta Portner, zajedno s mentoricama Đurđicom Eržić, prof. savjetnicom i Koraljkom Hausnet-Lasović, prof. savjetnicom, aktivno su sudjelovale na konferenciji „GDi Solutions Day 2023.“ održanoj u hotelu „Hilton“ u Zagrebu predstavljajući „Projekt GIS– kartiranje Nove Gradiške i utvrđivanje pristupačnosti kretanja osoba s tjelesnim invaliditetom“.

Slogan konferencije bio je „Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu!“ Bilo je zaista inspirativno slušati izlaganja respektabilnih predavača poput Gordana Kožulja i Ratka Rudića. Naše učenice i profesorice s Konferencije su donijele lijepe dojmove i novostečena iskustva, te električni romobil koji je našoj školi na dodjeli nagrada proslijedio gospodin Ivan Slunjski, kojemu se i ovim putem još jednom od srca zahvaljujemo!

Nadamo se da će naša škola i dalje biti uspješna u ostvarivanju različitih projekata, a učenicama i profesoricama čestitamo na izvrsnoj prezentaciji koja je bila vrlo zapažena i za koju su dobile brojne pohvale, ističu iz Gimnazije.

Komentari
Prethodni članakNova Gradiška objavila prva pojačanja za novu sezonu
Sljedeći članakUmirovljenici planiraju bojkot trgovina