Devetu godinu zaredom Udruga „Sveti Antun“ Batrina u suradnji sa Lovačkom udrugom „Kuna“ Batrina, Nogometnim klubom „Batrina“ i KUD-om Šokadija“ Batrina organizira manifestaciju GASTRO VEČERI-BATRINA.

Manifestacija se održava 18., 19. i 20. srpnja 2019. godine u središnjem parku u Batrini.

-Četvrtak, 18.srpnja –DJ FLASHA party – predviđen je za mlade i sve koji se tako osjećaju. Uz iskusnog DJ-a, bogat šank, koktel-bar i roštilj – osigurana je luda zabava do sitnih sati.

-Petak, 19. srpnja i subotu, 20. srpnja– od 18 sati u ugodnom ambijentu i uz odličnu glazbu, udruge su se pobrinule za veliki izbor gastro delicija. U ponudi će biti šaran u rašljama, fiš-paprikaš, lovački čobanac, jela sa roštilja, som, janjetinja i prasetina s ražnja, a sve uz bogatu ponudu šanka i vrhunsku uslugu članova udruga.

Velikim vatrometom organizatori će zatvoriti ovogodišnje gastro večeri, a u petak i subotu, od kasnih popodnevnih do ranih jutarnjih sati,  posjetitelje će zabavljati  sastavi  „ŽUTE DUNJE“ i TS „GROZD“.

Organizatori  su osigurali i veliki šator, te prostrano parkiralište, a za najmlađe zabavni park sa brojnim i zanimljivim sadržajima.

Pokrovitelj manifestacije je Turistička zajednica Općine Nova Kapela.

Foto: ArhivaRNG

Komentari
Prethodni članakPotpiši peticiju; ostvari veliki popust u Rekreacijskom centru “Iv”
Sljedeći članakRavnateljica Ljiljana Ptačnik: U Gimnaziji su rezultati državne mature više nego dobri