U organizaciji Foto kluba F4, a u povodu Dana Grada Nova Gradiška otvorena je jedinstvena izložba nastala u suradnji s Oldtimer klubom „Classic ’99“, a koja donosi zanimljiv pogled na starinska vozila iz kolekcije Oldtimer kluba i promatrače vodi u svijet nostalgičnog šarma kroz objektiv talentiranih fotografa.

Krešimir Knežević, predsjednik Oldtimer kluba „Classic ’99“, izrazio je zadovoljstvo ovom suradnjom. „Foto klub nas prati na svakoj našoj manifestaciji i željeli smo napraviti jednu zajedničku izložbu gdje bi prikazali naša vozila iz njihove perspektive. Bio nam je cilj i da našu sezonu, koja je ograničena na lijepo vrijeme, na ovakav način produžimo i nadamo se da će ovakve suradnje postati tradicija.“ – rekao je te dodao kako je ideju za izložbu inicirala njegova kćerka Nikolina.

Zadovoljan uspješnom suradnjom je i predsjednik Foto kluba F4, Gabrijel Vrebac: „Foto klub F4 i Oldtimer klub dio su Zajednice tehničke kulture i drago nam je da možemo surađivati na ovakav način. Ovdje su fotografije ne samo od ove godine nego i prijašnjih godina, a neke od njih datiraju i desetak godina unatrag. Želja nam je da barem jednom godišnje organiziramo zajedničku izložbu.“ – kaže.

Izložbu je otvorio zamjenik gradonačelnika Borislav Vidošić koji je pohvalio rad i aktivnosti obje udruge. „Zaista možemo biti ponosni što ovakve udruge djeluju upravo u Novoj Gradiški. Nadam se da ćete ustrajati i dalje raditi, a našu ćete podršku uvijek imati.“ – naglasio je.
Prisutne je pozdravio i predsjednik Zajednice Tehničke kulture Tomislav Petrović koji je zahvalio Gradu na podršci tijekom svih ovih godina te izrazio nadu da će se ovakve suradnje i susreti nastaviti dalje.

Nagradu za najbolju fotografiju na jučerašnjoj izložbi dobila je Iva Špoljarić.

 

 

Komentari
Prethodni članakDruga adventska svijeća krasi naš grad
Sljedeći članakRasplesani dar Gradu: Plesni studio Marine Mihelčić i gosti Novoj Gradiški podari pravi plesni spektakl