Forum žena GO SDP-a Nova Gradiška obilježio Dan žena Uvodnim govorom predsjednice Foruma žena SDP-a Gradske organizacije Nova Gradiška, Zorice Popović, započeo je sinoćnji domjenak u stranačkim prostorijama SDP-a u povodu obilježavanja 8. ožujka, Dana žena.
Program je krenuo nastupom mlade glazbenice Helene Vuković pjesmom „Vilo moja“, a zatim se prisutnima obratila predsjednica Foruma žena SDP-a Gradske organizacije Nova Gradiška, Zorica Popović pročitavši tekst „Borba žena za svoj status u društvu“.
Obratio se i predsjednik GO SDP-a Vinko Grgić rekavši: – Hvala još jednom što ste došli danas na ovaj domjenak. Meni je drago da se poštuje jedna tradicija koja u našoj stranci dosta dugo traje. Ne znam i čudim se zašto je to izbačeno u zadnjih desetak petnaest godina jer ovaj praznik traje više od sto godina. Šta mi slavimo? Slavimo žene, slavimo vas, ne slavimo politička događanja, ne slavimo pobjedu u sportu već slavimo Dan žena. Iz svega skupa proizlazi jedna nova činjenica da je to još jedna vaša pobjeda. Još jednom ste pokazali i izborili se da status ovog dana bude veliki, onakav kakvog zaslužujete.

Još jednom vam čestitam i hvala vam na svemu.
U nastavku programa nastupili su: Pjevačka skupina „Slavča“, pjesnikinje i pjesnici, a nakon njih i glazbeni sastav iz Nove Gradiške.
Domjenak je nastavljen druženjem uz dobru glazbu.

Komentari
Prethodni članakStara ljubav zaborava nema – Zmija u njedrima 2
Sljedeći članakGreiner izabran za potpredsjednika Nacionalnog vijeća Hrvatskih laburista