Forum žena GO SDP-a Nova Gradiška obilježio 8. ožujka Dan žena. Uvodni govor održala je predsjednica Foruma žena SDP-a Gradske organizacije Nova Gradiška, Zorica Popović, čime je i započeo domjenak u dvorani Vatrogasnog doma u povodu obilježavanja 8. ožujka, Dana žena.

Program je, nakon uvodnog govora, nastavljen nastupom pjevačke skupine „Slavča“, recitacijom pjesama pjesnikinja grada Nova Gradiška i Rešetari, mladih glazbenika na tamburama, a nastupili su Lea, Ines, Dominik i Manuel.

Nazočnima se obratio se i predsjednik GO SDP-a Vinko Grgić, kandidat na predstojećim izborima za gradonačelnika, rekavši:

– Zahvaljujem se svima koji su došli večeras na ovaj domjenak. Drago mi je da se poštuje jedna tradicija koja u našoj stranci dosta dugo traje. Ne znam i čudim se zašto je to izbačeno u zadnjih desetak petnaest godina jer ovaj praznik traje više od sto godina. Šta mi slavimo? Slavimo žene, slavimo vas, ne slavimo politička događanja, ne slavimo pobjedu u sportu već slavimo Dan žena. Iz svega skupa proizlazi jedna nova činjenica da je to još jedna vaša pobjeda. Još jednom ste pokazali i izborili se da status ovog dana bude veliki, onakav kakvog zaslužujete. Još jednom vam čestitam i hvala vam na svemu.

U nastavku programa nastupili su: Pjevačka skupina „Slavča“, pjesnikinje i pjesnici, a nakon njih i glazbeni sastav VIS „Spomenar“ iz Nove Gradiške.

Domjenak je nastavljen druženjem uz jelo, piće i dobru glazbu.

 

no images were found

Tekst i foto: Željko Idžotić

Komentari
Prethodni članakSvim ženama …
Sljedeći članakKuglači Nove Gradiške prvaci 3.HKL regije istok!