Današnji način življenja, stres, nedostatak kretanja i dugotrajno sjedenje, pogoduju razvoju zdravstvenih problema sustava za kretanje podjednako kod žena i muškaraca, mlađih i starijih. Bol, ukočenost, otekline – su najčešći razlozi da se s povjerenjem obratite timu fizikalne terapije koji svim svojim znanjem i bogatim iskustvom čine fizioterapeuti.

Mlad i perspektivan fizioterapeut Dino Starčević iz Nove Kapele, upravo kako bih pomogao onima koji se nose s najnepodnošljivijom boli, otvorio je Fizio centar Radius u rodnome mjestu. 

Kako kaže, dugo je razmišljao o pokretanju vlastitog posla, ali strpljivo je čekao, a na isto se odlučio u jeku globalne pandemije koronavirusa, nakon četiri godine koje je proveo u Zagrebu stručno se usavršavajući, odnosno radeći u poliklinici za fizioterapiju i domu za starije i nemoćne. 

S obzirom na situaciju u kojoj se trenutno nalazimo, gdje bi trebali podržavati lokalno i domaće, jednako tako, trebali bi podržati i mlade ljude u bilo kakvoj vrsti posla. 

Usluge koje nudi u svom ambijentalno ugodnom, te moderno opremljenom Fizio centru su raznovrsne; pomaže ljudima koji imaju bilo kakve mišićno-koštane tegobe i posturalne smetnje. Osim toga, brine se i za sve amaterske i profesionalne sportaše. 

Kombinacijom manualne terapije, fizikalne terapije i ciljanih vježbi u Fizio centru Radius liječe i ublažuju sva bolna stanja u cijelom lokomotornom sustavu. 

Osim toga, valja istaknuti kako se Dino odlučio posvetiti i djeci s posebnim potrebama i teškoćama na našem području. 

Kako smo već istaknuli, Fizio centar Radius nalazi se u Novoj Kapeli, a sve dodatne informacije vezane uz novootvoreni centar možete saznati na službenoj Facebook ili Instagram stranici. 

– Pokažite nam svoje povjerenje, a mi ćemo Vam uzvratiti zdravijim pogledom na život – poručuje zadovoljno Dino Starčević 

 

Komentari
Prethodni članakVrata Gradskog muzeja i dalje su otvorena svim posjetiteljima
Sljedeći članakU Brodsko posavskoj županiji 16 novih pozitivnih osoba