Na brojne upite kako nama, tako i Teniskom klubu Nova Gradiška kada bi se moglo zaigrati na novoizgrađenim teniskim terenima na Slavči odlučili smo obići iste i provjeriti s predsjednikom kluba u kojoj su fazi tereni, te kada će otvoriti svoja vrata za javnost.

Prema natpisima drugih lokalnih portala o tome kako su završeni teniski tereni na Slavči, brojni Novogradiščani dobili su dojam kako se na terenima odmah može zaigrati sport kojeg su u zadnje vrijeme, ne samo naši tenisači nego i nogometaši popularizirali. 

Svi ljubitelji “bijeloga sporta”, posebice članovi teniskog kluba, s nestrpljenjem čekaju prebaciti prve loptice preko mreže na novim terenima, međutim nedostaju finese koje će uskoro biti završene, a upriličeno će biti i svečano otvorenje budućeg tenis kompleksa. 

– “Naravno da smo svi mi tenisači Teniskog kluba Nova Gradiška prezadovoljni što je konačno došao i taj trenutak da možemo stajati na teniskim terenima u samoj Novoj Gradiški. Iako još ovdje nismo igrali svi s nestrpljenjem iščekujemo kad ćemo baciti prve loptice. To je veoma blizu i jako brzo bi tereni trebali otvoriti svoja vrata za sve zainteresirane.”- izjavio je predsjednik TK Nova Gradiška, Marko Brčić

Još nedostaju detalji koji bi upotpunili četiri terena od tenisita, klupe i mreže za prevlačenje terena su potrebne, ali i netko tko će one koji po prvi puta dolaze iskusiti igru na teniskom igralištu naučiti teniskoj kulturi. 

-“Mi iz teniskog kluba da se može bi prvi ovdje igrali, ali s obzirom na to da tereni nisu još u potpunosti spremni moglo bi doći do oštećenja istih, a nitko od nas ne želi da nastane šteta na nečemu novom.”- puni razumijevanja su članovi teniskog kluba koji se istoj dozi razumijevanja nadaju i od strane sugrađana

Dovoljna je samo neprimjerena obuća ili nedovoljno navlažen teren da bi nastale štete od nekoliko stotina kuna, zato treba postaviti kućni red naglasili iz kluba, a svojim savjetima svakako će uputiti u čari gospodskog sporta sve goste na terenima. 

Najkasnije od Novogradiškog glazbenog ljeta, odnosno tradicionalnog teniskog turnira u sklopu NG Ljeta tereni bi trebali biti na raspolaganju svima, svi radovi bi trebali biti završeni, detalji postavljeni na mjesto i dogovoreno upravljanje terenima. 

Za Novogradiško glazbeno ljeto, kako smo u početku i napisali, bit će upriličeno i svečano otvorenje teniskih terena u sklopu tradicionalnog turnira parova na koji su, osim brojnih domaćih igrača svoj nastup najavili su i tenisači iz susjednih nam država, a možda i neka od poznatih lica iz svijeta tenisa uveličaju taj veliki teniski dan. 

 

no images were found

Komentari