Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)”, Referentna oznaka: KK.03.2.1.18., objavljeno je na službenoj internet stranici Brodsko-posavske županije.

Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima s ciljem snažnijeg poticanja primjene informacijske i komunikacijske tehnologije radi optimiziranja poslovnih procesa, integriranja poslovnih funkcija, učinkovite organizacije tijeka rada, poboljšanja interakcije s klijentima i dobavljačima te poboljšanja tržišnog položaja poduzeća.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 21. kolovoza 2018. od 11:00 sati do 29. lipnja 2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava, u ukupnoj vrijednosti od 53.200.000,00 kuna.

Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 80.000,00 kuna, a najviši iznos je 1.000.000,00 kuna, pri čemu je intenzitet potpore za mikro i mala poduzeća 85 posto, dok je za srednja poduzeća intenzitet 65 posto prihvatljivih troškova.

Detalje javnog poziva Ministarstva gospodarstva možete pogledati u prilogu članka. 

Javni poziv Ministarstva gospodarstva

Izvor: SBPlus
Foto: Ilustracija

Komentari
Prethodni članakNikola Eller zaigrat će za albanskog prvoligaša Laci
Sljedeći članakOvoga petka: “FRUP FESTIVAL” u Specijalnoj bolnici Sveti Rafael Strmac