Temeljem Odluke o organizaciji rada, rasporedu rada i radnog vremena u MUP-u u vezi s pojavom bolesti COVID – 19 od 8. 5. 2020. godine, građanima se, uz poštivanje epidemioloških mjera, omogućava pristup svim upravnim poslovima i uslugama koje se obavljaju u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, prema prethodno utvrđenom radnom vremenu.

Za sve dodatne informacije i upute možete nas kontaktirati na brojeve telefona: 035/211-102 (utorkom od 9 do 17, a ostalim radnim danima od 8 do 14 sati) za područje Slavonskog Broda, te na telefonski broj: 035/211-611 za područje Nove Gradiške (radnim danom od 8 do 13.30 sati). Kontakt telefoni su dostupni na sljedećoj poveznici.

Podsjećamo da je na snazi Odluka ministra zdravstva o proglašenju epidemije od 11. 3. 2020. godine, tako da i dalje vrijede osobne iskaznice i putne isprave hrvatskih državljana,

vozačke dozvole, dozvole boravka za državljane trećih država i boravišne iskaznice državljana Europskog gospodarskog prostora i članova njihovih obitelji čiji je rok važenja istekao u razdoblju proglašene epidemije i vrijede najduže 30 dana od dana proglašenja prestanka epidemije, sukladno donijetim Zakonima o dopunama važećih zakona za pojedine dokumente.

Komentari
Prethodni članakBesplatan pristup internetu na javnim površinama i u Novoj Gradiški
Sljedeći članakU tijeku prijave za XI. Memorijalni kup “Goran Trupina”