U novogradiškoj Elektrotehničkoj i ekonomskoj školi svoje srednjoškolsko obrazovanje završila su 73 maturanta, a 66 ih je obranilo završni rad. Sve je spremno i za državnu maturu.

Brojni maturanti simboličnu su večer zatvaranja jednog poglavlja života i ulaska u svijet odraslih planirali organizirati nakon završetka nastave, no epidemija koronavirusa ih je u tome malo omela. No, epidemiološka slika u Hrvatskoj već se tjednima poboljšava, a većina restriktivnih mjera je ukinuta. Danas, 10. lipnja u Gradskom parku maturanti će imati svečanu dodjelu svjedodžbi, nakon toga zaputit će se u salu kako bi proslavili svoj završetak školovanja. 

Prije nego vidimo kako su zasjali učenici Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška, u nastavku vam donosimo godišnjak generacije 2016./2020. koji je objavljen na stranici škole, uz poruku koju prenosimo u cijelosti: 

– Dragi maturanti, roditelji, učenici i djelatnici naše škole,

Predstavljamo vam naš godišnjak generacije 2016./2020. S obzirom kako je protekla ova školska godina, željeli smo napraviti malu uspomenu našim maturantima i evo, uspjeli smo. Nadamo se da vam se sviđa i da ćete vrlo rado listati digitanu verziju našega, a i vašega godišnjaka.

Zahvaljujemo se svim učenicima, nastavnicima, roditeljima i ostalim djelatnicima škole na suradnji.

Poveznica za preuzimanje: godišnjak (207MB) ili u priloženim dokumentima 7MB (lošija kvaliteta)

Uživajte! – poručili su iz ETEŠ NG 

GODIŠNJAK 

 

Komentari
Prethodni članakŠto folklorašima najviše fali: Putovanja i druženja
Sljedeći članakUkoliko ste žrtva ili svjedok kaznenih djela: Javite se, imate besplatnu pravnu i svaku drugu pomoć