U Hrvatskom pučkom domu u Starom Petrovom Selu održana je osnivačka skupština udruge Enduro klub Staro Petrovo Selo. Mladi moto entuzijasti nakon dugog razdoblja zajedničkog druženja i puno vožnji odlučili su se na sljedeći korak, otvaranju udruge kako bi promicali motorsport, te prometnu kulturu i edukaciju mladih motociklista.

Da je više ovakvih udruga potrebno prepoznao je i kandidat za načelnika Općine Staro Petrovo Selo, uz predsjednika udruge Danka Zečkovića, Josipa Pavlagića ispred udruge vinara, te vlasnika caffe bar Alibi Josipa Babića, g. Denis je održao pozdravni govor, podržao akciju i otvaranje udruge te najavio potporu općine ukoliko on postane načelnik. G. Denis izjavio da ne želi politizirati na ovakvim skupovima i raditi kampanju od ovakvih skupova te poželio puno kilometara i što manje nezgoda. Kandidat za načelnik objasnio je važnost ovakvih skupljanja jer mladi masovno odlaze iz Općine Staro Petrovo Selo, te dao podršku organiziranju moto party-ja. 

Nikola Denis je prije svega dokazao da je građanin Starog Petrovog Sela koji želi biti uključen u sve sfere društvenog života, pa tek onda kandidat za načelnika. A da je osoba koja se ne liši posla dokazuje kako je uz „bikere“ koji su poznati po humanitarnom radu, od kojih je čak 12 članova pomoglo u čišćenju izgorene obiteljske kuće u Starom Petrovom Selu u zajedničkoj akciji odrađeno sve u najkraćem mogućem roku.

Također valja napomenuti da su uz novoosnovani Enduro klub, nadamo se budućeg načelnika, u velikoj mjeri pomogli članovi RK Slavije, DVD Staro Petrovo Selo, te mnogi mještani općine Staro Petrovo Selo. Napominjemo da je prilikom gašenja požara uz DVD Staro Petrovo Selo u kratkom roku pristigle DVD Godinjak, DVD Vrbova, DVD Štivica, čelična volja članova navedenih dobrovoljnih vatrogasnih društava koji uz redovne poslove i obitelji uskaču u pomoć u bilo kojem trenutku i riskiraju puno toga je za svaku pohvalu i treba podupirati ovakve udruge u što je moguće većoj mjeri.

 

Komentari
Prethodni članakMinistar Butković u posjeti Brodsko posavskoj županiji: Gradi se nastavak Južne obilaznice Nova Gradiška, tu su i drugi projekti
Sljedeći članakDan Općine Gornji Bogićevci obilježit će se 5. lipnja 2017.