EMPWR – Globalni lider na tržištu proteinskih pločica trenutno zapošljava 350 ljudi, a samo u prvih 9 mjeseci ove godine zaposlio je 90 ljudi. Zbog trenutnog proširenja tvornice u Novoj Gradiški, ovoj brojci planiraju još ove godine dodati još koju znamenku.

O svojim iskustvima u EMPWR-u, progovorili su i sadašnji zaposlenici Tomislav Beraković i Ninoslav Terzić:

 

Tomislav Beraković

Motiviran pozitivnim iskustvima svojih kolega iz EMPWR-a, odlučio sam se prijaviti za posao u EMPWR-u. Tada sam već  6 godina radio na poziciji Električara u drugoj firmi i imao siguran i stalan posao. Kada sam dobio ponudu za rad na poziciji Električara u EMPWR-u, nisam ni sekunde dvojio iako to znači svakodnevno putovanje na posao od 50km u jednom smjeru. Rad s najmodernijim strojevima i tehnologijama u EMPWR-u, pruža mi svakodnevnu priliku za usvajanjem novih znanja i kompetencija. Redovna primanja, plaćeni putni troškovi, tečaj engleskog jezika i različiti bonusi i dodaci samo su neki od razloga zbog kojih nisam u ni jednom trenutku požalio što sam odabrao EMPWR za svog poslodavca.

Ninoslav Terzić

Čist i uredan radni prostor, pozitivna radna atmosfera, plaćen dječji vrtić, slobodni dani za razne prigode, Božićnica, Uskrsnica i regres, dar za dijete, CRO kartica samo su neki od benefita koji su me privukli na prvom razgovoru za posao u EMPWR-u. Donijeti odluku o promjeni poslodavca nakon 5 godina, za mene nije bilo jednostavno ni lako. Ipak, odabrao sam EMPWR za poslodavca i partnera za svoj budući rast i razvoj. Za sada sam odlično odabrao!

OTVORENA RADNA MJESTA u EMPWR-u donosimo u nastavku:

  1. ELEKTRIČAR
  • Tražena kvalifikacija: Električar ili Elektrotehničar
  • Iskustvo: min 3 god
  • Rad u smjenama

  1. OPERATER
  • Tražena kvalifikacija: SSS
  • Iskustvo: min 2 god
  • Rad u smjenama

Opis posla i ostale informacije u svezi zapošljavanja biti će predstavljene kandidatima pozvanim na razgovor. Prijave slati na: posao@empwrnutrition.com

 

 

Komentari
Prethodni članakKrenuo drugi novogradiški Oktoberfest / foto
Sljedeći članakIzvori financiranja OCD-a