Nakon što su Đana Atanasovska i Ivica Šitum (roditelji preminule Nore Šitum) sazvali konferenciju za novinare i iznijeli optužbe na račun predsjednice Udruge Hrabro dijete Jasminke Žužić, a vezano za humanitarnu akciju za pomoć maloj Nori Šitum, iz Udruge Hrabro dijete odmah su se oglasili i rekli kako tvrdnje Đane Atanasovske nisu istinite.

Predsjednicu Udruge Hrabro dijete danas smo ugostili u programu Radija Nova Gradiška, a u nastavku poslušajte što je sve rekla o optužbama roditelja male Nore Šitum.

Tijekom dana na facebook profilu Udruge Hrabro dijete objavljeni su i dokazi kako novci iz humanitarne akcije nisu potrošeni, te kako cjelokupni iznos već mjesecima stoji na računu.

“Evo ovo je taj “nestali novac”! Niti je nestao, a niti zamračen. Jadno i tužno je kad ljudi sude bez da čuju i pitaju drugu stranu. Do sada nas nitko nije pitao koliko nam je djece umrlo, koliko se još bori za život, a pogotovo kojoj sve djeci smo mogli ” dati kartu za život” kao maloj Nori. Mi nemamo PR agenciju koja nam organizira evente, niti imamo PR agenciju koja nam organizira press konferencije, mi smo mali ljudi, mala Slavonska Udruga Hrabro dijete koja je jedina stala iza Đane kada je to trebalo i nek institucije ove države kažu da li ostala djeca koja čekaju svoju šansu za život imaju PRAVO na to ili ne?! Tužno i jadno šta radite ostaloj bolesnoj djeci za koju se svakodnevno borimo. No, istina i pravda uvijek na kraju pokažu tko je imao kakav cilj. Naš cilj su djeca”, piše na facebook profilu Udruge.

Autor: radiong.hr/photo: Pixsell

Komentari