Pod pokroviteljstvom Grada Nove Gradiške Virtualni ženski poduzetnički centar sutra će upriličiti besplatnu edukaciju za poduzetnike i sve oni koji to žele postati. “Ja (ne)mogu biti poduzetnik” naziv je edukacije koja uključuje tematsko predavanje i radionicu usmjerenu podizanju motivacije, te pružanju pravovaljanih informacija za pokretanje poduzetništva i uspješnog pozicioniranja na realnom tržištu. Edukacija će se održati 11. studenog 2016.god. u Velikoj gradskoj vijećnici s početkom u 10.00  sati.  Mirela Glavaš, članica je udruge osnivača Virtualnog ženskog poduzetničkog centra odakle je pokrenuta ova inicijativa.

Dio je ovo planiranih aktivnosti koje će se provoditi u našem Gradu. Mirela Glavaš već ima dugogodišnjeg iskustva u poduzetništvu, a slijedom toga želja joj je zainteresiranim sugrađanima omogućiti stjecanje novih znanja i vještina. Svoja brojna poznanstva iskoristila ja za doprinos našem Gradu i sugrađanima, na način da će organizirati razna predavanja, edukacije i radionice vezane za teme koje nas sve zanimaju, od porezne reforme do Projekta “Slavonija”.

Renomirani predavači koji su se već dokazali diljem Republike Hrvatske gostovat će i u našem Gradu, a ovog petka u goste dolazi Sanela Dropuljić, stručnjakinja za tržišne komunikacije s više od 20 godina radnog iskustva na domaćem i inozemnom tržištu. Kako uspješno započeti, voditi i uspjeti u poduzetništvu, pitanje je na koje će Sanela Dropuljić dati odgovor.

Svoje prijave možete poslati na [email protected] ili na sam dan edukacije.

Detaljnije o organizaciji saznajte http://poduzetnica.hr/

Komentari
Prethodni članakUlica Eugena Kvaternika u Novoj Gradiški dobit će novi izgled
Sljedeći članakŽitelji Općine Rešetari odsada ne moraju “strahovati” zbog zimskih uvjeta na cestama