Danas oko 12,48 operativno komunikacijski centar ove policijske uprave zaprimio je dojavu da se u Novoj Gradiški na državnoj cesti D313 kod Sladorane dogodila prometna nesreća u kojoj su na mjestu dvije osobe smrtno stradale.

Prema trenutnim informacijama radi se o sudaru dvaju osobnih automobila gdje su s jedne strane u automobilu bilo četiri muške osobe, od kojih su smrtno stradali 39 i 40-godišnjak s područja Nove Gradiške, a druge dvije muške osobe su zbog ozljeda kao i ženska osoba iz drugog vozila hitno prebačeni u bolnicu u Novoj Gradiški radi pružanja liječničke pomoći.

Kako saznajemo riječ je o automobilima marki Audi 80 i Peugeot 308. Dvije poginule osobe nalazile su se u Audiju koji je prije sudara prešao na drugi kolnički trak. Kako bi vozačica Peugeota izbjegla sudar prešla je na suprotni trak, no vozač Audija u tom trenutku prelazi na svoj trak te je potom na sredini ceste došlo do frontalnog sudara. Napominjemo kako je vozačica Peugeota bila vezana, te joj se otvorio zračni jastuk (možda joj je i time spašen život), dok vozač i suvozač u Audiju nisu bili vezani sigurnosnim pojasom.

Autor: Nikola Knežević/PU BP

Komentari
Prethodni članakPosjet Zrinu, mjestu slave i genocida
Sljedeći članakNakon pretresa kuće u Novoj Gradiški pronašli veliku količinu bombi